Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 decembrie 2009

I-a bătut Dumnezeu!


Spre sfârşitul campaniei electorale, PSD a avut o obsesie: Piata Operei/Victoriei din Timişoara şi simbolurile Revoluţiei. Mai întâi au vrut să tină acolo un miting electoral. Contrar unei hotărâri de consiliu local care interzice desfăşurarea manifestaţiilor electorale în piaţa în care au murit luptătorii revoluţiei anti-comuniste. Niciun partid politic nu a mai avut îndrăzneala asta amestecată cu o supradoză de nesimţire. Tocmai ei, neo-comuniştii, au îndrăznit să înalţe steagurile roşii în locul sacru al Timişoarei!! Au primit ceea ce au meritat: o opoziţie radicală şi energică din partea a mii de timişoreni.

Au folosit abuziv imaginea Pietei Operei din zilele Revoluţiei (pe meşuri si panouri luminoase) pe care au scris textul "1989-2009, în decembrie, o dată la 20 de ani, Timişoara debarcă dictatorul!" Nu poţi pacăli timişorenii cu artificii de genul ăsta, dar poţi crea un efect contrar.

Aseară, după anunţarea exit poll-urilor, hoarda pesedista a ţâşnit din nou către Piaţa Victoriei pentru a sărbători iluzoria victorie. Steaguri, pancarte roşii, lideri locali de aceeaşi culoare, euforici, chiuiau.
A urmat o noapte albă si dimineaţa au fost trăzniţi. Nu doar de BEC. Cred ca Dumnezeu însuşi le-a tras o scatoalcă binecuvântată.

PS. Aseară, alături de pancartele si steagurile roşii, au apărut si cele galbene, ale PNL, si figura marcantă a unui rector universitar devenit între timp un politicianist cinic si detestabil: Nicolae Robu. Aş zice ca rectorul universitar cu o bună reputaţie a fost asasinat de politicianul lipsit de etică.

Nu vom uita şi nu vom ierta cele două culori. Nu sunteţi demni de spiritul Timişoarei anticomuniste!


Sursa foto: tion.ro

1 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Oare cum s-au simtit javrele a doua zi??! Si Robu asta, ce jogodie a ajuns. Cate prostii a debitat la tv despre actiunea anticomunista din 1 decembrie.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”