Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Israelul a importat 25000 de copii ucrainieni pentru organele lor

Pe aceeaşi temă: Axa Răului: New-York-Ierusalim-Chişinău – Speculanţii de carne vie

O conspiratie Israelita de a rapi copii pentru a le scoate organele prinde avant in timp ce alta poveste socanta divulga planul Tel Avivului de a importa copii ucrainieni pentru a le recolta organele. Sursa: stiri.ronatvan.com


Povestea aduce in lumina faptul ca Israel a cumparat aproximat 25.000 copii ucrainieni in tinutul ocupat in ultimii doi ani pentru a le recolta organele. Articolul citeaza un barbat ucrainian care cauta cu disperare 15 copii care au fost adoptati in Israel. Copii au fost luati de catre centrele medicale din Israel, unde au fost folositi pentru organele lor.

Raportul a fost dezvaluit acum cateva zile de catre un autor si profesor de filozofie ucrainian, Vyacheslav Gudin la o conferinta pseudo-academica in capitala Ucrainei, Kiev. Gudin a spus celor 300 de participanti ai conferintei de la Kiev ca este esential ca toti ucrainienii sa devina constienti de genocidul pe care il face Israelul.

In conferinta doi alti profesori au prezentat o carte care acuza Sionistii pentru marea foamete ucrainiana din anii 1930 cunoscuta sub numele de Holodomor care ucis intre 2,6 milioane si 10 milioane de ucrainieni. In carte sionistii sunt acuzati pentru conditia actuala a Ucrainei.

Intre timp, ucrainienii au demonstrat la ambasada Israeliana din Kiev pe 1 Decembrie pentru a protesta o scrisoare semnata de 26 parlamentari Israelieni in care auza de anti-semitism pe candidatul prezidential Sergey Ratushnyak. Protestatarii au strigat “Ucraina nu este Fasia Gaza” sugerand ca ei considera efortul parlamentarilor evrei, o interventie straina in tara lor.

Un articol publicat in limba araba in ziarul algerian al-Khabar din Septembrie, a raportat ca Interpolul, politia internationala, a demascat existenta unei “gasti evreiesti” care a fost “implicata in rapirea copiilor din Algeria si in traficarea organlor lor.”

Potrivit articolului, gasti de marocani si algerieni au cutreierat strazile oraselor algeriene in incercarea de a rapi copii tineri. Apoi au trimis copii peste granite in Maroc. Apoi copii urmau a fi vanduti israelitilor si evreilor americani in Oujda, capitala Marocului de est, pentru a le fi recoltate organele in Israel si in SUA.

Articolul este bazat pe declaratiile facute de Mustafa Khayatti, seful Comitetului National Algerian pentru Dezvoltarea Cercetariilor in Sanatate. Khayatti declara ca rapirile copiilor din Algeria au legatura cu arestarile facute in New York si in New Jersey la sfarsitul lunii Iulie, in care multi evrei si chiar si rabini au facut parte din 44 persoane arestate in legatura cu o investigatie in traficul ilegal de organe si coruptie politica.

Articolul vine in line cu articolul publicat luna trecuta in cel mai mare ziar din Suedia, Aftonbladet, in care este scris ca armata Israeliana a rapit si a ucis tineri palestinieni pentru a le recolta organele. Acest articol a adus lumina asupra cazului lui Bilal Ahmed Ghanem, un tanar palestinian de 19 ani care a fost impuscat mortal in 1992 de catre fortele Israeliene din satul Imatin, Cisiordania

Donald Boström un jurnalist suedez, care a fost martor in uciderea lui Ghanem, a spus ca trupul sau a fost rapit imediat dupa ce a fost impuscat si a fost adus la miezul noptii dupa cateva zile intr-o stare de asediu impusa de armata Israeliana. Trupul era taiat de la burta pana la gat si cusut.

Bostrom a spus ca ar fi fost nevoie de o autopsie daca nu se stia cauza mortii dar in cazul de fata se stia clar de ce murise Bilal, fusese impuscat mortal.

Dupa acel incident, cel putin 20 de familii palestiniene au spus lui Bostrom ca suspecteaza armata Israeliana ca a luat organele copiilor lor dupa ce au fost ucisi si luati de catre armata Israeliana.

Interesant este ca acest articol a aparut si in ziarul Israelian, Haaretz. In articol evreii se plang ca de obicei de “anti-semitism” si acuza in stanga si in dreapta pe cei care au publicat acest articol in presa, insa nu neaga faptul ca 25000 de copii ucrainieni chiar au fost rapiti si adoptati pentru organe. sursa: eutimes.net

7 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Astia cu adevarat sunt satanici. Nu m-ar mira sa aud ca si mananca din copiii aia. Oricum pasca muiata in sange crestin s-a recunoscut ca fac. Amintiti-va de cartea istoricului evreu din Italia referitor la uciderea ritualica a crestinilor. A fost nevoit apoi sa plece din Roma pentru ca jidovii lui voiau sa il omoare pt ca i-au deconspirat.

Corneliu spunea...

O gogomanie de proportii.
Mai ziceti, feciori, ca le ziceti bine.
Asta mi-aduce aminte de un banc kafkian.
Itzic este chemat la cadre si i se reproseaza: "Pai bine, tovarase, noi am avut incredare in originea ta sanatoasa si acum aflam ca sora ta conducea o casa de toleranta. Se poate, tovarase?"
Itzic infricosat vrea sa zica ceva dar e oprit si functionarul repeta acuzatia. Intr-un tarziu Itzic reuseste sa strecoare si el o fraza: "Tovarase, dar nu am nicio sora, puteti vedea si in dosarul meu". "Las' ca va stim noi pe voi", zice tovarasul, "desigur ca ne-ai ascuns date. Acum doar daca ne vei dovedi cu acte ca n-ai sora te vom crede. Pana atunci, esti destituit si vei trece la munca de jos!".
Da, monstruozitatea antisemitismului din totdeauna...

Lupta NS spunea...

Ai dreptate @freedomfighter. Aici (italiana) se poate gasi cartea lui Ariel Toaff (istoric evreu!, fiul fostului rabin-sef al Romei). Aici gasiti cartea tradusa in limba engleza. Gazda este saitul unui alt evreu, Israel Shamir. Desigur, amandoi sunt mincinosi, antisemiti, nazisti, asa-i Corneliu?

Egyptian Researcher Muhammad Al-Buheiri: Jews Still Use Christian Blood to Bake Passover Matzos Nile Culture TV (Egypt)

Following are excerpts from an interview with Egyptian researcher Muhammad Al-Buheiri, which aired on Nile Culture TV on February 25, 2007. ...Muhammad Al-Buheiri: This man proved scientifically and objectively... He's an academic, who heads the department of Jewish history at the Israeli Bar-Ilan University. We are not talking about an amateur, a fraud, or someone looking to get famous. We are talking about an academic, who follows scientific and objective principles. He reached the conclusion that there was indeed a group of extremist Jews, who used to slaughter Christian children, and to collect their blood in order to make the Passover matza. It had to be a child who had not reached puberty. They would abduct him, and put him into a barrel designed for this purpose, which had holes in the sides at the place of the arteries. They would insert iron skewers through the barrel, and make the boy's blood flow that way. Then they would collect the blood, and use it for Passover. Some sources in Jewish halacha say that preparing a single matza on Passover this way is sufficient for all the Jews. Others believe that such matzos should be prepared in each country separately...

Corneliu spunea...

Nenorocirea face ca evreii au dat din randurile lor si denigratori dementi plini de ura de sine, nu mai putin dementi decat antisemitii insisi. Cei citati de tine, SD88, fac parte din aceasta scursura jalnica, iar cei ca tine ii folosesc din plin.
Bineinteles ca legile religioase evreiesti interzic in mod explicit utilizarea sangelui, dar ce nu se poate pune pe seama evreilor!
Iar noua poveste cu ucrainienii se racordeaza bine la traditia invinuirii evreilor de orice.

Anonim spunea...

Ai dracu jidani nenorociti mai sunt! DRACI INCARNATI! Satanisti nu gluma, pai ce mai ma mira defapt cand in Talmudul lor scrie ca noi suntem goyim si ca trebuie sa murim cu totii.

Anonim spunea...

Voi nu sunteti sanatosi...25 de mii?Cum sa muti 25 de mii de copii asa ca pe oi peste granita fara sa se sezizeze nimeni?Ar fi greu de mutat 25.000 de pietre dar oameni.Ce va grabiti sa credeti toate aberatiile...

Anonim spunea...

stirea a aparut si in cotidianul evreiesc Haaretz
Citeste si aici: Israelul nevoit să recunoască recoltări ilegale de organe umane de la palestinieni

Treaba devine foarte interesanta cand aflam ca in Israel traficul de organe nu este pedepsit de lege, motiv pentru care, in 2007, o banda de 8 evrei care au traficat organele unor...copii, tocmai din...Ucraina, au fost eliberati de justitia israeliana.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”