Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 23 decembrie 2009

Israelul nevoit să recunoască recoltări ilegale de organe umane de la palestinieni

Israelul este nevoit să recunoască implicarea sa în recoltări ilegale de organe umane de la palestinieni decedati, fară acordul familiilor acestora. Donatori fără voie, palestinienii au fost jupuiţi si de piele, cornee si alte părţi ale corpului uman, după cum relatează Russia Today intr-un reportaj difuzat ieri, 22 demembrie 2009. Sub acest reportaj veţi gasi un alt material, difuzat în iulie 2007, referitor la traficul de organe al unei reţele israeliene ce acţiona în Ucraina. Toţi cei 8 juspecţi au fost eliberaţi de justiţia israeliană pentru că în Israel traficul de organe umane nu este interzis expres în lege.






Citiţi şi materialul: Israelul a importat 25000 de copii ucrainieni pentru organele lor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”