Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Despre tatuaje.... (naţionaliste)


Vrem să lansăm săptămâna asta o dezbatere legată de tatuaje. Sunteţi pro sau contra tatuaje? Aveţi tatuaje? V-aţi face tatuaje? Aveţi şi vă pare rău că v-aţi făcut? Aveţi şi vreţi să vă mai faceţi? Nu v-aţi face niciodată? Unii spun că este o expresie a personalităţii lor, un mesaj pentru ceilalţi sau că nu şi-ar face semne distinctive pentru că va veni curând vremea când fiecăruia i se va face un dosar şi vom trăi într-un stat poliţienesc-totalitar. O grămadă de întrebări la care vă invităm să vă spuneţi părerea. Mai jos, câteva imagini cu tatuaje cu tematică naţionalistă.


Aleksander Emelianenko

Joachim "Hellboy" Hansen
Toni Valtonen


Melvin "Man-o-war" Costa - luptător MMA

13 comentarii:

Anonim spunea...

costa ala are scris i have a small penis? wtf

Anonim spunea...

hahaha! Da, asta are scris. :))

Judging by online forum discussions, Costa's growing legions of white supremacist fans seemed far less concerned with his swastika or spider web tattoos than a third tattoo, circling his navel, that boasts, "I have a small penis." The common theory is that, as one fan said, "He might be going for a bit of sarcasm, depending on the actual size of his penis, given the false stereotype about us." sursa

Unknown spunea...

La intrebarile voastre raspund asa: da am un tatuaj si vreau sa-mi mai fac. Este vorba despre o prelucare a Draconului Dacic.
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs238.snc3/22570_1178867191838_1232894889_467198_2679850_n.jpg

das spunea...

cu conditia sa fie bine facute, de ce nu. si io am unul "nationalist"(cruce celtica)si chiar daca unii zic ca reprezinta si crestinismul,io l-am facut in spiritul iubirii pt rasa alba ^_^

14/88 camarazi!

Anonim spunea...

depinde ce vrei sa faci in viata. daca vrei sa lupti contra sistemului, si a unor "dusmani", prin metode mai mult sau mai putin legale, atunci sigur ca nu. pentru ce probe politistilor si securistilor? in plus daca nimeresti in inchisoare (mai stii? poate ai curatit orasul tau (cu arma, sau explozibil ;) ), de capitalisti-jidani,pederasti,tigani s.a.) , pt. fiecare tatuaj trebuie sa raspunzi in fata detinutilor, iar acolo nici nu stii...
-iar daca vrei sa faci tatauj , doar pentru a fi cool, sau doar pentru a te arata cine esti, la un concert rock, sau la un meci de fotbal, atunci poftim, macar si pe p*** sa-si faca tatuaj :D
p.s: am vrut si eu sa-mi fac un vultur ;) pe gat, dar apoi am decis sa fiu din prima categorie, si sa nu-mi fac eu singur probleme :)

Anonim spunea...

imi plac tatuajele si planuiesc sa imi fac cateva...dar atunci cand voi stii exact ce vreau sa port pe corp pentru restul vietii(ma refer la partea artistico-stilistica nu cea de doctrina desigur).

9Noiembrie spunea...

Nu sunt contra tatuajelor, dar nu mi-as face. Mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca il voi purta toata viata si nu ma pot inchipui cu el pe la vreo 50 de ani (daca voi apuca:))

Anonim spunea...

Vreau sa imi fac un tatuaj, doar ca nu stiu ce.

Anonim spunea...

Am un prieten care si-a facut unul pe gat si din cauza asta a avut numai probleme. Si-a luat bataie de la tigani, de la anarhisti si a avut si probleme si cu politia.

Anonim spunea...

Pai prietenul tau ar trebui sa umble mai "dotat" pe strada ;))

Referitor la intrebari : da, vreau sa-mi fac tatuaj cel tarziu anul viitor. Pe spate, "Romania" cu font arhaic si sub, harta Romaniei Mari.

Pe brat, bustul Maresalului, sau doar capul , inca nu sunt decis.

roNS spunea...

Clinton are tatuat vulturul american la baza penisului, asta nu l-a oprit sa ajunga pres USA :). Daca vreti in schimb sa ajungeti sa puteti schimba ceva, intr-un post cheie in tara asta sunt sigur ca un tatuaj ar reprezenta un dezavantaj.

HH spunea...

Salut camarazi, va astept si la mine pe blog ! swwr.tk ! Cred ca am sa copiez ideea cu Romania Mare sa imi fac pe spate dar cred ca se duce la 30 de milioane

Anonim spunea...

Multumim pentru link. O sa iti urmarim blogul cu interes. 88!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”