Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 11 ianuarie 2010

Justitia germana judeca oameni "curati" din Romania

articol preluat din Jurnalul National: Milionar ţigan extrădat în Germania


Ofiţeri ai Poliţiei germane au venit cu un mandat internaţional în Timişoara şi l-au preluat sub escortă pe Rudolf Stancu, unul dintre tiganii de catifea ai oraşului, din arestul Poliţiei Timiş. Stancu va fi judecat în Germania pentru că a luat cu acte false un împrumut de la o bancă fără a-l restitui.

Unul dintre bulibaşii ţiganilor din Timiş, Rudolf Stancu, 53 de ani, a fraudat cu 14.000 de euro o bancă din localitatea Wiesbaden, Germania. Funcţionarii băncii şi-au dat apoi seama că Stancu şi o femeie au depus o declaraţie falsă de venit la dosar, pentru că nici unul dintre ei nu a lucrat la acea firmă. În plus, tiganii au dat declaraţii mincinoase la banca germană, spunând că lucrează la firma respectivă de la 1 aprilie 2003. Cei 14.000 de euro au fost livraţi în contul femeii, care a luat împrumutul în urmă cu un an, însă nemţii nu au văzut nici o rată de la cei care au luat creditul.
El este acuzat că a ajutat o femeie din România să obţină un credit cu acte false de la Citibank din Duisberg. Stancu şi complicele său sunt acuzaţi că au trimis băncii prin e-mail o cerere de credit în noiembrie 2008. Rudolf Stancu, unul dintre liderii ţiganilor care a negociat de mai multe ori la aceeaşi masă cu şeful Poliţiei Timiş, Săndel Palade, şi cu prefectul de Timiş, a fost reţinut în baza unui mandat european de arestare şi a fost extrădat vineri în Germania. Stancu a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol de la 24 noiembrie, în baza unui mandat de arestare a judecătorilor din Wiesbaden. El este acuzat de fraudă pe teritoriul Germaniei şi riscă să fie condamnat la cinci ani de închisoare. "La solicitarea de obţinere a creditului au anexat o declaraţie de venit falsă a Goetze Rehau Company. Conform documentului, complicele lui Stancu câştiga un salariu lunar de 1.400 de euro. În baza documentelor a primit împrumutul de la Citibank în valoare de 14.000 de euro", se arată în mandatul de urmărire internaţională de la Interpol.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ba, dar base asta are mare atractie fata de ciori. S-a dus si i-a lins public in cur, ala e prezent la mitingurile lui, a imbracato pe nevasta-sa in cioara, ce sa mai zic. Presedinte iubitor de cioroi [pe fata], exact asta ne trebuie.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”