Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 6 ianuarie 2010

Pacepa: "Democraţii duc America spre dictatură"


Generalul Mihai Pacepa, care a plecat din România comunistă în 1978, crede că ţara în care a ajuns este în mare pericol de a contacta "virusul marxist". În lupta sa împotriva Partidului Democrat, Pacepa a hotărât să susţină un candidatul republican din Ohio, Paul Schiffer.

"În urmă cu 31 de ani, am plătit cu două condamnări la moarte dorinţa de a mă despărţi de marxism şi de a deveni cetăţean al acestei ţări minunate", a spus Pacepa, într-un discurs de susţinerea a candidatului republican Paul Schiffer.

El a subliniat că, în timp ce state ca Marea Britania, Italia, Germania, Franţa sau Grecia au abandonat experimentele cu efecte dezastruoase inspirate din marxism, SUA par "contaminate de acest virus". Alegeri în 2010

"Dacă Partidul Democrat va avea câştig de cauza, va transforma Statele Unite într-o ţară socialistă. Alegerile din 2010 pot peveni această catastrofă", a adăugat fostul şef-adjunct al spionajului românesc.

La alegerile legislative din districtul 16 al statului Ohio, republicanul Paul Schiffer şi democratul John Boccieri concurează pentru un loc în Congresul Statelor Unite. La alegerile generale din 2008, Boccieri l-a învins pe republicanul Kirk Schuring. Statul Ohio are 18 districte congresionale, deci 18 reprezentanţi în Congres.

În prezent, 10 dintre aceştia sunt democraţi, iar opt- republicani.
sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”