Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 11 ianuarie 2010

Primarul Gheorghe Ciuhandu audiat la DNA

Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost audiat, azi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar care priveste amenajarea Parcului Stonehenge.

Procurorii DNA l-au audiat si pe directorul Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, Nicusor Miut.

Cei doi au iesit din sediul DNA in jurul orei 11.30, insotiti de un avocat. Primarul Timisoarei nu a precizat de ce a fost citat de procurorii DNA, spunând doar ca a venit neingrijorat si pleaca si mai neingrijorat.

Avocatul care ii insotea pe cei doi a declarat ca intrebarile procurorilor nu l-au vizat pe Ciuhandu, ci alte persoane si ca nu poate da mai multe informatii.

Intrebat daca in dosar s-a dispus urmarirea penala in cazul lui Gheorghe Ciuhandu si Nicusor Miut, avocatul a raspuns ca nu este cazul.

Potrivit unor surse judiciare, audierea primarului Gheorghe Ciuhandu ar viza modul in care s-au facut lucrarile de amenajare a Parcului Uzinei din Timisoara.
Amenajarea Parcului Uzinei din Timisoara - in care se afla o constructie formata din 13 coloane de piatra, dispuse circular, sub forma unui mic teatru de vara, denumita de reprezentantii municipalitatii "Stonehenge" - a fost finalizata in luna mai a anului trecut, materialele de constructie fiind aduse din Grecia.

Lucrarea ar fi trebuit sa coste 2,1 milioane de lei, dar, din cauza ca societatea Garden Center Grup SRL Bucuresti, constructorul obiectivului, nu a reusit sa finalizeze constructia la timp, reprezentantii Primariei Timisoarei au afirmat la inaugurare ca vor penaliza firma si, astfel, lucrarea va costa 1,5 milioane de lei. Procurorii anticoruptie vor sa afle, se pare, cum anume s-a facut penalizarea si unde au ajuns acei bani. sursa: agenda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”