Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 18 ianuarie 2010

Teodor Melescanu a trisat la stabilirea scorului unui vot din Parlament (VIDEO)

Aşa se votează în Parlamentul României. Ca la piaţă. Dezgustător. Nu vedem şanse de însănătoşire...Presedintele sedintei de joi din Parlament, liberalul Teodor Melescanu, a trisat la stabilirea numarului de voturi acordate unui amendamant din Buget, scrie realitatea.net.

Era vorba de amendamentul privind acordarea de bani pentru amenajarile Aeroportului de la Iasi. Ca sa para scorul mai strans, Teodor Melescanu a nesocotit rezultatul votului care i-a fost adus la cunostiinta de unul dintre secretarii de la prezidiu si l-a redus, de la sine, cu 8 voturi, completeaza realitatea.net.

Dupa doua votari, amendamentul a fost respins cu 132 de voturi pentru si 138 impotriva. Ar fi fost respins oricum, chiar daca Melescanu anunta public rezultatul comunicat de secretarul de sedinta.

Situatia s-a repetat la votarea anexei Ministerului Justitiei. De aceasta data, Teodor Melescanu a pus voturi in plus, incheie realitatea.net. sursa: ziua.net

2 comentarii:

1acolo spunea...

Asta nu-i sănătos ma ...

Danezu spunea...

ca orice parlamentar... il cam doare undeva de tot ce se intampla acolo.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”