Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 3 ianuarie 2010

Un atacator, impuscat in casa caricaturistului lui Mohamed


Politia daneza a impuscat un atacator in casa lui Kurt Westergaard, ale carui caricaturi, infatisandu-l pe Profetul Mohamed, au declansat un scandal international in 2006.

Westergaard se afla impreuna cu nepoata sa in locuinta din Aarhus, cand un barbat a patruns in casa si a inceput sa-l ameninte. Desenatorul a apasat butonul de panica, iar politia s-a deplasat la locul incidentului si l-a impuscat pe barbat, ranindu-l, noteaza BBC.

Autoritatile daneze sustin ca barbatul este un somalez in varsta de 28 de ani, cu legaturi cu gruparea islamica radicala al-Shabab. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”