Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Poze amuzante cu pisici şi soldaţi

Un bun camarad, cu care impartasesc dragostea pentru pisici, mi-a trimis cateva poze foarte amuzante pe care vi le arat si voua.










7 comentarii:

LOLZ spunea...

in ultima poza e o vulpe :D

Lupta NS spunea...

da, asa-i. am pus-o pt ca e amuzanta. o sa mai adaug si cu alte animale daca sunt fotografii cu soldati ai axei din 2RM. Iar cu pisici , chiar mai am cateva ff faine. :P

Corneliu spunea...

Da, cu rezerve totusi, poate singurul domeniu in care pe vremea WW2 nemtii au fost mai putin inumani a fost relatia cu animalele.
Daca tinem cont de faptul ca ei insisi se comportau ca niste fiare, este explicabil.

Lupta NS spunea...

Hai mai Corneliu, ce naiba, ai venit aici sa ne strici rubrica cu obsesiile tale veninoase?!
Lasa cititorii sa se bucure de priveliste. :)

J.Daniels.Nr7 spunea...

Hahaha :))) Super tari!!! Felicitari pentru rubrica. Cam lipsea ceva de genul asta.

NS_Local spunea...

aaa, daca e distractie, atunci distractie sa fie. Am primit si eu o poza de la forumistul fidel Corneliu pe care o voi publica in seara asta. Dar nu poza e atat de interesanta (am gasit pe net de o rezolutie mai buna) cat pontul. ;)

Anonim spunea...

Vrem sa infiintam ,Garda de Fier ,in Romania.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”