Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 5 februarie 2010

Mafia imobiliară ţigănească timişoreană a pierdut în deplasare o vilă de un milion de euro

Ileana şi Gradu Cârpaci, care au terorizat un bătrân de 70 de ani şi au încercat să îi ia casa cu forţa şi cu acte false, au pierdut procesul la Târgul Mureş.
Clanul imobiliar Cârpaci a pierdut miercuri la Curtea de Apel Târgu Mureş procesul în care se judecau cu un bătrân, a cărui casă aflată în centrul Timişoarei au încercat să o ia cu japca de câţiva ani. Casa se alfă pe splaiul Tudor Valdimirescu şi aparţine lui Viorel Negru, fost profesor al Universităţii Politehnica Timişoara.

Familia de ţigani se înţelesese cu profesorul să le vandă casa în urma cu câţiva ani, însă tranzacţia nu a mai avut loc. Familia Cârpaci, care şi-a ridicat un palat ţigănesc lângă casa bătrânului, a încercat toate metodele posibile de a pune mana pe proprietate. Aceştia au declarat în instanţă ca i-au plătit profesorului o suma de 55.000 de euro pentru casa, în 2005, însă nu şi-au putut proba declaraţiile printr-un act oficial. Familia Negru a fost zilnic supusă unei torturi psihice din partea familiei de ţigani.

„Au declarat ca vor casa, pe cale legală sau nelegală. Au dărâmat gardul şi probabil ca vor intra peste profesor în casă, iar poliţia nu face nimic. Aşteaptă să se întâmple ceva mai grav probabil pentru a interveni", acuză Carmen Obârşanu, avocatul bătrânului.

Aceasta a fost bătută în faţa palatului ţigănesc, în septembrie 2009, de clanul Cârpaci, care a încercat astfel să o forţeze astfel să renunţe să-l apere pe bătrân în faţa instanţei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”