Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 14 februarie 2010

Mişcarea Naţional Creştină a depus flori la momântul lui Grigore Vieru


Astăzi, de ziua Marelui poet român, Grigore Vieru, la Chişinău, membrii Mişcării Naţional-Creştine și-au dat întîlnire la mormântul poetului din Cimitirul Armenesc. Prezenţa lor, a tricoloarelor şi a florilor depuse s-au constituit într-un omagiu adus celui care în urmă cu 75 de ani s-a născut în satul Pererita, fostul judeţ Hotin, România, în familia de plugari români a lui Pavel şi Eudochia Vieru și a cărui dispariție fizică de mai bine de un an ne cutremură sufletele noastre, a celor vii și ne obligă sa continuăm cauza Sa întru promovarea valorilor românești!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”