Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 19 martie 2010

Avioane de spionaj israeliene au survolat România!

Avioanele, echipate cu dispozitive recunoaştere au survolat Turcia, România şi Ungaria, ajungând până în apropiere de aeroprtul din Budapesta, dar nu au aterizat.

Două avione israeliene, care păreau a fi de spionaj au survolat teritoriul României pentru o misiune în Ungaria, scrie presa ungurească, citată de site-ul ynetnews.com.
Avioanele, echipate cu dispozitive recunoaştere au survolat Turcia, România şi Ungaria, ajungând până în apropiere de aeroprtul din Budapesta, dar nu au aterizat.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului ungar al  Apărării, avionele se aflau într-o misiune diplomatică. Ministerul ungar de Externe nu a răspuns întrebărilor referitoare la natura misiunii celor două avioane şi a precizat că traficul aerian se află în resortul Autorităţii Aeronautice ungare.
Site-ul israelian spune că operaţiunea ar putea avea legătură cu asasinarea unui cetăţean sirian la Budapesta. Bărbatul în vărstă de 52 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost împuşcat în timp ce se îşi conducea maşina. Potrivit poliţiei maghaire, atacatorul a luat o servietă neagră din maşina sirianului, înainte de a dispărea. sursa: realitatea.net

1 comentarii:

Lupta NS spunea...

Domnule Manoliu,
Va rugam sa nu mai postati comentarii pe saitul nostru. Sunt aberante!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”