Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 25 martie 2010

Cornel Dinu vrea revoluţie în fotbal: "Să evităm ocupaţia străină!"

În vremuri în care marile echipe de fotbal sunt din ce în ce mai cosmopolite, administratorul delegat al FC Dinamo crede că nu este normal că CFR Cluj a folosit doar doi români în meciul din Cupa României.

După partida din semifinalele Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj, scor 1-1, administratorul delegat al "câinilor", Cornel Dinu, a declarat că echipele din România ar trebui obligate să folosească un număr minim de jucători autohtoni. Ideea "Procurorului" vine după ce ardelenii au avut pe teren doar doi români miercuri seară, pe Gabriel Mureşan şi Nicolae Dică.

"Aş vrea să se joace cu cel puţin şase jucători autohtoni pe teren. Să ne protejăm ţara! CFR a jucat cu Dică şi Mureşan, în rest, conquistadori! Nu poţi să vii doar cu Mureşan şi cu Dică, care abia îşi trage centrările. Să evităm ocupaţia străină în fotbal!", a spus Cornel Dinu, la GSP TV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”