Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 11 martie 2010

Ponta: Eu şi Antonescu suntem ca Che Guevara şi Castro

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri că el şi Crin Antonescu sunt ca Fidel Castro şi Che Guevara, dar "dictatorul e încă la palat", iar lupta continuă.

"Eu ţin foarte tare ca din 2012 unul dintre noi să fie liderul Guvernului şi celălalt liderul Opoziţiei (...) Deocamdată însă, dacă tot ziceaţi că am fost rebeli, sper că domnul Antonescu nu se supără, suntem ca Fidel Castro şi Che Guevara, dar dictatorul încă n-a fugit. Adică dictatorul e tot aici. Noi am coborât din munţi, dar dictatorul încă e la palatul lui aşa că lupta continuă. (...) Şi ei (Castro şi Guevara) s-au despărţit la un moment dat", a descris Ponta, în cadrul unei emisiuni televizate, situaţia în care se află el şi Antonescu în calitate de preşedinţi ai partidelor de Opoziţie.

Liderul PNL Crin Antonescu s-a arătat amuzat de comparaţia lui Ponta, plângându-se în glumă că acesta nu dă exemple de personaje mai democratice. "Ăsta e năravul pesediştilor, de ieri şi de azi. Nu dă exemple cu Havel, cu alţi oameni care au făcut câte ceva, dă exemple cu Fidel Castro şi Che Guevara", a spus liberalul. "Ce să fac? Dau şi eu din propria istorie...", a replicat Ponta. sursa realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”