Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 5 aprilie 2010

Cronicile ruşinii

LIBERTATE PENTRU DIMITRIS PAPAGEORGIOU!
(articol publicat in revista NAT88, Nr. 2)


Duminica, 10 ianuarie 2010
  Un grup bine organizat de camarazi autonomi ataca o petrecere mascata găzduita de mizerabila organizaţie nonguvernamentală „Deportaţi rasismul” (care se bucura de o larga sponsorizare şi imunitate completa din partea întregului spectru politic) la sediul lor din Ambelokipi, Atena. Doar că tot ceea ce includea atacul consta în distribuire de fluturaşi, scandare de lozinci, deci nimic care să se apropie de o agresiune.




Prin faptul că purtau măşti camarazii noştri au umilit aceasta mascaradă de petrecere a „antirasiştilor” de cariera. În zilele următoare, doi pupincurişti ai sistemului, cum ar fi renumitul ziar ‘Eleftherotypia’ şi o fiţuică stângista numita ‘Open City’ denunţau cu furie proletară „atacul violent neprovocat al fasciştilor” împotriva „comunităţii culturale din Ambelokipi”, în presă şi pe internet.   Impertinenţa şi împrăştierea de minciuni în mod deliberat depăşesc orice limite, apropiindu-se de psihoza maniacală de care se pare că suferă toţi antifasciştii, care se simt în permanenţă persecutaţi...Sunt familiarizaţi cu noul discurs Orwelian, unde activismul este considerat agresiune iar cel ce poarta masca se cheamă naţionalist...În zilele următoare organizaţia ce intenţionează să „deporteze” rasismul, pentru a se revanşa faţă de umilirea publică la care au fost supuşi şi în deplină colaborare cu Ministerul Pentru Protecţia Cetăţeanului(străin), şi cu o mână de ajutor din partea Poliţiei împrăştia postere în Ambelokipi şi împrejurimi chemând cetăţenii să „ să lupte împotriva fascismului în cartierul lor”...Totuşi, va veni şi vremea noastră...



23 ianuarie 2010, Sâmbătă
Antirasiştii năimiţi s-au adunat lângă staţia de metrou din Panormou să facă propagandă globalizării bătând câmpii. Dar nu au anticipat reacţia oamenilor...Spre ghinionul lor, are loc o contrademonstraţie susţinută de un grup numeros de naţionalişti autonomi care rezistă eliminării societăţii greceşti-eliminare cauzată de invazia masivă de străini în patria noastră şi de intenţia guvernului de a-i naturaliza pe aceştia ca greci!
Ca rezultat al acestei contra manifestaţii, au apărut conflicte intre cele două părţi, antirasiştii fiind protejaţi total de poliţie. În cele din urmă, 44 de naţionalişti greci sunt ridicaţi de poliţie, acuzaţi de infracţiuni severe pentru nenumărate fapte (unele din ele referindu-se la interdicţia de a purta mască în timpul unei manifestări publice). Nici măcar un singur anarhist nu a fost arestat. Ba mai mult, camaradul nostru Dimitris Papageorgiou acuzat cum ca ar fi instigatorul acţiunii este reţinut ilegal, doar pentru că este unul (din mulţii) greci nesupuşi care se luptă cu sistemul pe căi legale, ca ziarist şi editor al ziarului naţionalist „Patria”.
Opinia noasta este una singură şi clară:

LIBERTATE PENTRU DIMITRIS PAPAGEORGIOU!
NICI UN NAŢIONALIST NU VA FI SINGUR VREODATĂ!

1 comentarii:

Vicscas spunea...

Nimic nou sub soare,nationalistii sunt persecutati peste tot in mUE...Sa iti iubesti tara este o crima in viziunea artizanilor NWO si a lingailor din mass-media.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”