Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 1 iulie 2010

CM 2010: Primul (?) atac armat din Africa de Sud în perioada turneului final

Un turist american a fost împuşcat de patru indivizi, miercuri, la scurt timp după sosirea pe aeroportul din Johannesburg. Este primul incident de acest gen de la începutul CM, care se desfăşoară într-una din ţările cu cea mai mare rată a criminalităţii din lume.

Incidentul s-a produs în districtul Sandton, un cartier business din Johannesburg, unde americanul, al cărui nume nu a fost făcut public, îşi căuta un hotel, la scurt timp după sosirea de la aeroport.

"S-au apropiat de el la bordul unui maşini. L-au împuşcat şi i-au furat portmoneul", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Johannesburg, citat de presa franceză. "E la spital, iar starea lui este stabilă", a mai spus oficialul.
E primul caz în care un cetăţean străin este rănit într-o acţiune criminală, de la debutul CM, care a început în Africa de Sud în 11 iunie şi va se va încheia pe 11 iulie.

Africa de Sud este una din ţările cu cea mai mare rată a criminalităţii din lume, cu o medie de 50 de crime pe zi. Pentru a-i proteja pe cei peste 300.000 de vizitatori străini aflaţi în vizită pe perioada turneului final, guvernul sud-african a investit 130 de milioane de euro pentru a recruta, antrena şi plăti o forţă de securitate de 44.000 de poliţişti. realitatea.net

1 comentarii:

Praet0riaNS1488 spunea...

ha ha ha ha si la mai mare, vezi cand colaborezi cu ciorile sa organizezi campionate mondiale la ei ?? :)))))))))))))))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”