Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 10 septembrie 2010

Noi am avut dreptate, PSD este un partid de orientare totalitar-comunistă: Mazăre şi Ponta şi-au etalat şepcile cu stea roşie din Cuba sau China

Noi am avut dreptate in decembrie 2009 cand ne-am opus PSD la Timisoara si altii ne faceau "nebuni" care nu inteleg ca "PSD nu este un partid comunist", ca este "un partid democratic", ori că am fi fost plătiţi pentru a sparge chermeza roşie a PSD bla bla bla... (Nu, tovarăşi. Nu am fost plătiţi şi nu aşteptăm bani de la nimeni pentru a lupta contra comunismului. Atunci când PSD înalţă cârpa roşie în locurile noastre sfinte, vom fi acolo să-i înfruntăm.) Pentru noi lucrurile erau evidente. PSD, chiar noua generatie, ne pregatea o dictatura comunista de cea mai pura factura bolsevica. Priviti-i pe cei doi stalpi ai PSD cum isi demasca orientarile ideologice totalitar-comuniste.

Revoluţionar la alegerile pentru funcţia de sef al PSD al Constanţei. Radu Mazăre a ales pentru această ocazie o costumaţie marca Fidel Castro. Nici preşedintele PSD Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos.

Victor Ponta şi-a pus şi el pe cap o şapcă cu o stea roşie pe care i-a dat-o chiar Radu Mazăre, primarul Constanţei.

"De data asta Revoluţia o să plece de la Constanţa..... Veniţi cu mine?", aşa a sunat strigătul de luptă al lui Radu Mazăre. Acesta a şi explicat ce trebuie făcut: "Revoluţia înseamnă oameni în stradă, stat în faţă la Cotroceni, două, trei săptămâni, o lună, că nu cred că e nevoie de mai mult, şi fugăriţi din instituţiile statului şi în uniformă. Eu voi fi în uniformă. Organizat, că acuma ştim s-o organizăm".

"Ştiam că vin la Radu Mazăre şi vreau să vă arăt că vin pregătit. Eu sunt mai de inspiraţie din China nu din Cuba...La luptă!", a spus şi Victor Ponta. "Şapca mea o am de 10 ani, este din China. Deci sunt revoluţionar mai vechi decât domnul Mazăre, dar dacă am venit la Radu Mazăre trebuia să vin pregătit, să-i arăt că chiar dacă nu ne dăm de gol suntem unii revoluţionari mai vechi", a mai spus liderul PSD. sursa: realitatea.net

6 comentarii:

Sorin spunea...

ati inteles gresit mesajul, si-au pus sepcile ca sa arate ca sunt niste revolutionari ca Che Guevara, impotriva a ceea ce se intampla in tara, nu neaparat ca sunt niste comunisti. a nu se intelege ca as simpatiza cu PSD.

LorDrEd spunea...

Maaa, sa fiu, al naibii daca am mai vazut asa ceva. Un "non-pesedist" neaga evidenta ca nu cumva sa intelegem noi "gresit". :))) Cum mama lor se face ca amandoi aveau sepci cu simboluri comuniste, aduse de la mama lor din statele totalitare bolsevice??!!! Cum se face ca aamandoi isi arata atasamentul de respectivele personaje si regimuri, desi tu vrei sa ne spui ca ei sunt "doar" niste revolutionari. Sorine, che guevarra a fost un ASASIN feroce, la fel ca si Castro, Mao si toti dictatorii comunisti care sunt idolii pesedeilor de azi, in frunte cu taticul lor Iliescu (Da Doamne sa innebuneasca, si, cerandu-si iertare, intr-un autodenunt penal, pentru crimele din 89 si 90 sa crape intr-o celula la Jilava).
Numa' bine, Sorine si sa ajungeti s afaceti revolutia aia rosie in iad!

Sorin spunea...

1. "aduse de la mama lor din statele totalitare bolsevice" ce conteaza de unde sunt, sepci identice gasesc si pe strada unde stau in craiova

2. "che guevarra a fost un ASASIN feroce, la fel ca si Castro, Mao si toti dictatorii comunisti care sunt idolii pesedeilor de azi, in frunte cu taticul lor Iliescu" nu am zis ca ar fi ingeri, stiu bine cine sunt, ideea este ca toti cei enumerati de tine au reusit prin revolutie sa vina la putere, inlaturand un sistem (excluzand faptul ca erau comunisti, ideea de revolutie poate fi inspirationala). mie personal imi transmit si acest mesaj imaginile. ce mi se pare ciudat de fapt este titlul, care este mai puternic probabil decat "Noi am descoperit apa calda", de parca daca esti politician din PSD esti cu siguranta mult mai rau decat ceilalti politicieni. toti se ocupa cu aceleasi treburi, indiferent ca sunt din PSD, din PDL sau din PNL. in plus nu cred ca PSD conduce tara acum nu?

P.S. nu inteleg de ce ma bagi in oala cu leprele comuniste dar in fine

roNS spunea...

Sistemul actual de conducere din Ro este totalitar si comunist. Muncim pentru altii, suntem platiti mizerabil, impozitati la sange. Singurul lucru diferit e ca suntem "incurajati" sa plecam din tara asta. Sorin are dreptate, labagii aia 2 sunt 2 clowni care adopta pozitii populiste...Daca a mers cu hahaiala lui basescu de ce nu ar merge cu cacaturile astora 2?Cata vreme nu exista o alternativa reala ne uitam la un circ penibil. 14/88

Anonim spunea...

Sistemul actual este unul in care legea se aplica discretionar si puterea este detinuta in mai multe centre diferite, cu interese divergente. Comunist? No way! E un rahat de capitalism de cea mai joasa speta. Dar, va urma, probabil, cel al clovnilor Mazare si Ponta. Atunci veti vedea un comunism sadea.

Noi suntem adevaratii socialisti! 88!

Anonim spunea...

Ai o logica sparta... Astia NU si le-au luat de pe strada, nu le-au afisat prima data, le afiseaza de ani de zile, la fel ca tricourile cu che guevarra. Nu au declarat ca e o moda, nu au declarat ca sunt doar niste simboluri "in trend", mereu au spus, la fel ca acum ca se inspira ideologic din tarile comuniste!!! Tu nu citesti totul, sau nu pricepi tot ce spun aia?
Tu te-ai bagat in aceeasi oala cu ei, pentru ca numai tu le-ai luat apararea, nici macar pesedeii (cu care avem legaturi pe la colturi de strada :))) nu au negat ca revolutia lor "va fi" una guevarrista...
Si noi suntem revolutionari, dar nu o sa ne vezi cu simboluri comuniste cand vrem o revolutie ns!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”