Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 24 noiembrie 2010

Basarabia. Asociaţia “Pro Europa”: Partidul Democrat reprezintă interesele “mafiei evreieşti”

Partidul Democrat nu reprezintă voinţa poporului, ci exploatează lozincile democratice şi demagogice în folosul unor cercuri de afaceri cu trăsături criminale, a declarat astăzi, 24 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, Boris Asarov, preşedintele asociaţiei „Pro Europa”.

Potrivit lui, în spatele Partidului Democrat s-ar afla două clanuri: cel reprezentat de Vladimir Plahotniuc şi aşa-numita „mafie evreiască”.


Asarov a reamintit că în anii 90, grupările criminale erau formate pe criterii etnice: mafia bulgară, condusă de „Bulgaru”, mafia ţigănească, condusă de „Djimbal” şi românească, condusă de „Micu”. În acelaşi fel s-a constituit şi mafia evreiască.

Potrivit lui Boris Asarov, nucleul mafiei evreieşti ar fi grupul de oameni de afaceri Alexandr Bilinkis (directorul general al „Orhei-Vit”), Emanuil Grinşpun (director general al SA „Alimcom”) şi Anatol Leibovici.

Emanuil Grinşpun, afirmă preşedintele asociaţiei „Pro Europa”, este vărul drept al lui Marian Lupu. Potrivit lui Asarov, Grinşpun ar fi reprezentantul unei grupări criminale transnaţionale conduse de Mihail Ciornâi, aflat în căutare internaţională, care are în Republica Moldova filiale a două companii: „Trans Communities Corporated” şi „Trans-World Group”.

Leibovici, potrivit lui Asarov, ar fi fost implicat în anii 90 într-o reţea de vânzarea a copiilor din Republica Moldova pentru transplant de organe. Bilinkis, în perioada în care a condus departamentul de livrare şi realizare a gazului în „Moldova Gaz”, a sustras resurse financiare importante.

Asarov afirmă că, „mafia evreiască” ar fi cunoscut înflorirea după venirea la putere a PCRM, în cadrul căruia Mark Tcaciuc şi Oleg Reidman ar fi făcut lobby în favoarea celor trei afacerişti evrei, care în prezent finanţează Partidul Democrat al lui Marian Lupu. sursa: antimedia.info

2 comentarii:

Anonim spunea...

Conferința a durat o oră și despre mafia evreiască s-a menționat o singură dată. Câtă manipulare pe blogul ăsta...

Anonim spunea...

Dar trebuia sa spuna de 5 ori, de 7 ori, de 10 ori? Era cineva cu dizabilitati intelectuale si avea nevoie de repetarea mesajului despre mafia evreiasca. A dat nume din mafia evreiasca, firme, persoane politice implicate in mafia evreiasca. Pai cred ca spus cam tot ceea ce trebuia. Ce incercare anemica de a ne manipula prion acest comentariu, anonimule . Hahahaha! Mai incearca. :D

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”