Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 29 noiembrie 2010

Pedofilie la Constanţa. Fetiţă de 11 ani violată şi abandonată pe marginea drumului!!!

Citeste si Nationalistii Autonomi contra pedofiliei
Caz dramatic la Constanţa, unde, după ce a violat o copilă de 11 ani, un tânăr încearcă să scape de pedeapsă şi spune că fata i-ar fi cerut să aibă relaţii sexuale. În stare de şoc şi plină de sânge, victima a fost găsită pe marginea drumului de un poliţist.
Fără urmă de remuşcare, bărbatul de 20 de ani îşi susţine nevinovăţia. Ştie că pentru violarea copilei de 11 ani poate sta în închisoare şi mai bine de două decenii. A încercat să o convingă şi pe mama copilei că fata a mers cu el de bună voie.

N-a fost prima dată când copilul a fost ţinta unui violator.
De data asta nu a mai avut noroc să scape.
Atunci când a fost acostată fata se juca pe un islaz cu alţi copii. Tânărul i-a promis că o duce acasă în căruţă iar ea a acceptat. În dreptul unei podgorii, bărbatul a atacat-o şi a violat-o. A abandonat-o apoi la marginea drumului, plină de sânge şi dezbrăcată. Acolo a găsit-o poliţistul din sat.
Prins imediat, violatorul şi-a recunoscut fapta dar a încercat să scape cu o pedeapsă mai uşoară.
Bărbatul a fost arestat deocamdată pentru 29 de zile iar judecătorii îl pot pedepsi cu până la 25 de ani de închisoare. Sursa: antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”