Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 7 decembrie 2010

Azi, 7 decembrie, are loc "Revoluţia lui Eric Cantona" contra sistemului bancar mondial. Roberto Fiore sprijină acţiunea lui Cantona!

Roberto Fiore, liderul organizaţiei naţionaliste italiene Forza Nuova, a anunţat că va sprijini campania împotriva băncilor începută de Eric Cantona, având cuvinte de apreciere deosebită faţă de fostul fotbalist. "Este o campanie condusă de un om inteligent inteligent: are tot sprijinul nostru pentru ceea ce se revelă a fi un nou tip de luptă anti-capitalistă. Eric Cantona este invitat să vorbească la una dintre reuniunile noastre împotriva băncilor."
Retrageţi toţi banii din bancă, AZI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”