Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Din tactica de luptă a naţionaliştilor autonomi: ANONIMITATEA!

Materialul de mai jos va apare in numărul 4 al revistei Ofensiva NS, revistă gratuită şi samizdat a naţionaliştilor autonomi. (Apare la mijlocul lunii decembrie)

O explicaţie necesară

Anonimitatea devine în strânsă legătură cu lupta noastră politică tot mai importantă. Aceasta este valabilă în special pentru mijloacele auxiliare tehnice, care pot fi verificate uşor de către stat. Paginile de internet, corespondenţa prin e-mail, faxurile şi telefoanele nu sunt posibile fără folosirea mijloacelor de transmitere a datelor controlabile de către stat – aici trebuie să existe o atenţie specială.
Din păcate trăim în cercurile naţionale întotdeauna opusul: prin telefon, fax, e-mail sau pe paginile de internet curge un flux de informaţii (nume reale, organizaţii, legături), a căror împrăştiere este de multe ori în plus şi nu de puţine ori nocivă pentru noi. Aceste informaţii sunt adunate de către stat şi Antifa şi folosite împotriva noastră. Autorităţile statale construiesc din acestea plângeri împotriva oamenilor naţionalişti, antifasciştii atacă persoane devenite publice şi structuri prin diverse metode. Mai pe scurt: dăm întotdeauna atâta despre noi şi despre activitatea noastră politică, cât să nu ne incriminăm singuri şi să devenim ţinta opresiunii statului / a stângii. Motivele comportamentelor defectuoase sunt de multe ori lipsa discernământului şi goana după afirmarea de sine. Chiar certurile interne devin de câţiva ani afişate public. În acest mod se oferă fără reţineri detaliile cele mai intime despre persoane şi organizaţii şi astfel urmărirea lor statală sau chiar distrugerea lor devine posibilă.
Lipseşte pur şi simplu conştiinţa de autoapărare necesară!
Se argumentează că statul şi-aşa ştie totul despre noi. De unde ştim noi oare ce ştie statul şi ce nu? Multe se bazează doar pe supoziţii – palpabile devin doar prin neglijenţa de a ne face corespondenţa publică şi documentabilă. Livrăm statului şi Antifa firul, cu care ne pot înfunda! Se argumentează mai departe, că nu am avea nimic de ascuns, dacă facem o muncă complet „legală”. Aici se poate perverti într-un mod foarte naiv sau răuvoitor ceea ce suntem şi ceea ce vrem. Da, vrem să ne facem notorietate politică, dar cu conţinuturi, care nu afişează public organizaţiile noastre şi persoanele active în ele! Se mai argumentează că anonimitatea este un semn de laşitate. Bărbatul/femeia poate să răspundă deschis cu numele său pentru ceea ce publică respectiv pentru ce activează politic. Purtătorii acestei argumentaţii sunt un pericol pentru sine şi alţii şi ar trebui să fie neapărat evitaţi de oamenii serioşi din rezistenţă! Cine vrea astăzi să ne mai facă să credem, că activitatea politică „legală” se defineşte prin propriul comportament, nu a înţeles vremurile în care trăieşte. „Legal” mai este în acest sistem doar ceea ce este definit de sistemul însuşi ca „legal”. Orice activitate politică, demnă de luat în serios ca fiind critică împotriva sistemului, va atrage după sine urmărirea şi incriminarea.
Cine încă mai oferă fără nici o precauţie publicităţii persoane sau organizaţii, sau nu este pregătit să îi protejeze suficient, acesta acţionează iresponsabil şi se face un ajutor / ajutor de ajutor al statului şi Antifa!
O anonimizare a persoanelor şi organizaţiilor din rezistenţă nu este nici laşă, nici dezonorantă, ci este SINGURA protecţie, care ne mai rămâne împotriva urmăririi statale tot mai puternice şi a opresiunii stângiste corelate cu aceasta! Fiecare are dreptul de a se proteja pe sine şi activitatea sa politică. Aceasta este valabilă în special pentru tot ce este accesibil sau este relatat prin mijloace de comunicare urmăribile. Nu trebuie ca fiecare e-mail, fiecare articol pe internet şi fiecare scriere să fie semnată cu numele adevărat al autorului, nu fiecare domeniu de internet trebuie înregistrat cu numele real al administratorului. Nici măcar pentru a îşi dovedi propria reputaţie. Această dovadă poate fi adusă prin alte moduri, care nu pot fi controlate; şi doar către acela, care o necesită cu adevărat. Păstrarea tăcerii despre astfel de informaţii trebuie să devină subînţeleasă. Pentru că sunt întotdeauna oameni, care rup tăcerea autoprotectoare din diverse motive, anonimizarea este singura prevenire împotriva trădării cu voie sau fără de voie.
Apăraţi persoanele şi organizaţiile din rezistenţa naţională prin anonimizare! Evitaţi pe aceia care se opun acesteia!
Indicaţi pe aceia care oferă publicului persoane sau structuri din rezistenţa naţională!
Cei care fac treaba statului sau Antifa, trebuie trataţi corespunzător…

2 comentarii:

Zob spunea...

Se spune româneşte: ANONIMATUL.

Sunt de acord cu acest principiu de acţiune. Se pare că numai aşa poţi face lucruri bune.

Acţiunea secretă se apreciază prin efecte şi nu prin mişcări făcute.

Anonim spunea...

"ANONIMITATE" cuvânt intrat în limba română din limba germană. Deci este un neologism, la fel ca "ANONIMAT" care provine din franceza (anonymat).

Organizaţiile secrete sunt interzise în România prin Constituţie. Nu ne permitem să fim un grup secret, suntem discreţi. Fără a fi remuneraţi ca organizaţie "de utilitate publică"... :D Suntem un grup de prieteni cu idei similare care nu au apetit pentru exhibitionism sau celebritate, ca atare nu isi declara numele. :)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”