Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 21 decembrie 2010

Guvernul plăteşte cu 190.000 de euro voturile a două minorităţi din Parlament

Minorităţile italiană si cea evreiască răsplătite cu 800.000 de RON pentru obedienţa faţă de guvernul Emil Boc.
Cotidianul.ro v-a prezentat zilele trecute o primă analiză a modului cum guvernul Boc a alocat fonduri pentru reabilitări a unor unităţi şcolare. RTV a descoperit că în Bucureşti s-au alocat 800.000 lei pentru două grădiniţe care nu există. Coincidenţă, cele două presupuse grădiniţe aparţin unor minorităţi naţionale.î (...)

Grădiniţa evreiască există şi nu necesită reabilitări

Reporterii RTV au mai aflat că nu există vreun plan pentru construirea vreunei grădiniţe pentru minoritatea evreiască din Bucureşti. La ora actuală există în cadrul Centrului de Educaţie Lauder o grădiniţă a comunităţii evreieşti şi care se află în stare foarte bună. Rămâne un mister cum s-a ajuns să fie alocată o sumă mare de bani pentru un proiect inexistent. De menţionat că şi deputatul minorităţii evreieşti, Aurel Vainer, voteză 100% proiectele guvernului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”