Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 7 decembrie 2010

INVITATIE: Ceremonie in memoria LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI PARASUTATI DE AVIOANELE MILITARE AMERICANE si executati la 31 octombrie 1953

Federatia Romana a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti si Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu"
organizeaza

Vineri 10 Decembrie 2010, ora 9,oo,
la FORTUL 13 JILAVA (Valea Piersicilor),
o ceremonie in memoria LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI PARASUTATI DE AVIOANELE MILITARE AMERICANE si executati la 31 octombrie 1953.
Cei care doresc sa participe sunt rugati sa transmita prin e-mail sau telefonic numele, prenumele, seria si numarul actului de identitate (aceste date sunt necesare pentru intrarea in perimetrul de protectie al penitenciarului Jilava, conform normelor legale in vigoare).

Autocarul pleaca la ora 8,oo de pe str. Schitul Magureanu (langa gardul Gradinii Cismigiu, peste drum de Facultatea de Sociologie).

Cei care vor veni la Jilava cu mijloace proprii de transport, se vor prezenta la ora 9,oo in fata portii principale de intrare in penitenciar cu actul de identitate si invitatia.

Relatii la tel. 0722749249 // 0731807061 // e-mail: ppp1993@gmail.com

Florin Dobrescu,
Secretar al Fundatiei Ion Gravrila Ogoranu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”