Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 8 februarie 2011

Aparatele de bruiat telefoane vă scăpă de scurgerile de informaţii din şedinţe şi de filajul SRI

Cei care doresesc să scape de ascultarea telefoanelor, filaj sau penentarea sistemelor informatice au găsi oferta prin e-mail. Un aparat vândut pe Internet costă 99 de euro.

De ceva timp, circulă pe e-mail o reclamă prin care oamenii sunt invitaţi să cumpere aparate de bruiat telefoane. Contra sumei de 99 de euro, persoanele sunt asigurate că vor scăpa definitiv de ascultarea telefoanelor, filaj sau penetrarea sistemeor informatice.
„Aparatul blochează orice telefon sau microfon din sălile de şedinţă, managerii se asigură ca nimeni nu trage cu urechea atunci când ei negociază sau îşi prezintă strategiile”, se arată în ofertă.


Cel mai mic aparat de bruiaj arată ca un pachet de ţigări şi e suficient pentru un apartament. Cel mai mare se instalează într-o maşină de teren şi poate bruia tot cartierul. Aparatele bruiază serviciile de informaţii care pot asculta convorbirea, nu neapărat telefonică, chiar dacă telefonul este închis. Pentru a păstra intimitatea unei întâlniri de afaceri, este ideal aparatul portabil de bruiaj al semnalului telefoanelor mobile.

Bruiază interceptările SRI

Raza de bruiaj a aparatului este de 10 metri şi poate fi de GSM, DCS sau 3G. Preţul aparatului de bruiaj este 99 euro, care include aparatul de bruiaj, trei antene detaşabile, un adaptor pentru maşină şi un încărcător pentru priza de casă. „Vânzarea aparatelor de bruiaj este interzisă, la fel şi softurile de interceptare. S-au făcut şi reţineri prin judeţul Alba. Acestea bruiază semnalul pe o distanţă între 5-10 metri. Ele pot bruia interceptările celor de la SRI, pot bruia semnale audio, video şi wirless. Este ilegal, dar ca în România, se pot achiziţiona la limită. Fiecare îşi asumă. E ca Furadanul Mădălinei Manole”, a spus Mircea Bănescu, detectiv particular din Timişoara. Sistemele de bruiaj sunt deja la mare căutare, ele fiind achiziţionate de numeroase multinaţionale, pentru a împiedica interceptările din sălile de şedinţe.

Aparatul este ideal pentru cinematografe, unde nu vor mai suna telefoanele, la facultăţi, pentru a împiedica copiatul la examene cu telefonul mobil. De asemenea, aparatele pot fi luate în baruri şi folosite dacă cineva vorbeşte prea tare la mobil.

Vânzarea aparatelor de bruiaj este interzisă, la fel şi softurile de interceptare.
Mircea Bănescu, detectiv particular 
http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/adevarul_de_seara_timisoara-aparate_de_bruiaj_timisoara-SRI_timisoara-interceptari_SRI_timisoara-Mircea_Banescu_0_422958201.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”