Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 13 februarie 2011

Food Matters - subtitrare romana

Zilnic suntem intoxicaţi cu alimente nesănătoase, băuturi otrăvitoare (gen Coca-Cola) şi medicamente care ne vindecă de o boală şi ne dau încă două sau trei mult mai rele, care ne distrug ficatul sau stomacul ori alte organe şi ne fac clienţi fideli ai produselor otrăvitoare ale companiilor farmaceutice. Acest documentar semnalat de blogul LUMEA IN CARE TRAIM vă poate face conştienţi de importanţa hranei în sănătatea voastră. Îl puteţi vizualiza aici.

Mai urmăriţi, pe acelaşi blog, alte materiale referitoare la modul de viaţă sănătos: De-ale alimentatiei!

Dacă trăiţi haotic şi mâncaţi nesănătos, este cazul să vă schimbaţi radical stilul de viaţă. Aceste materiale vă pot conştientiza asupra pericolului şi vă pot ghida spre un alt mod de viaţă. Se poate şi altfel!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vegan SxE!

REC spunea...

Foarte, foarte tare video-ul.

Multumiri pentru postare.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”