Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 17 februarie 2011

Fost poliţist, acuzat de trafic cu minori. Printre clienţi - poliţişti şi jandarmi

Proxenetism, acuzaţii de viol, arme letale folosite drept jucării! Nu vorbim despre un personaj din lumea interlopă, ci despre un om al legii. Alin Remus Patrichi este un fost agent din Vaslui, care s-a transformat, dintr-un apărător al legii, într-un personaj vânat de ea.

Poliţistul vasluian concediat anul trecut, după ce a făcut striptease şi s-a jucat cu pistolul din dotare la petrecerea iubitei sale, a fost reţinut, miercuri, pentru trafic cu minori.

Anchetatorii au descoperit că acesta, în timp ce lucra ca agent la serviciul de Ordine Publică, racola minore pe care le obliga să se prostitueze. Tot el găsea şi clienţii, printre colegii de serviciu, poliţişti şi jandarmi. Tariful unei partide de sex era între 50 şi 100 de lei.


"Alin Remus Patrichi, în perioada în care era agent în cadrul Biroului de Ordine Publică, a racolat fete de pe raza municipiului Vaslui, pe care le obliga să se prostitueze. A fost identificată o minoră care a renunţat la şcoală şi care era obligată să se prostitueze. Printre clienţii racolaţi de agent se află poliţişti şi jandarmi. Pentru partidele de sex, clienţii trebuiau să plătească sume cuprinse între 50 şi 100 de lei. Cea mai mare parte din bani, revenea poliţistului", a declarat comisarul-şef Doru Laşcu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Procurorii DIICOT, cei care au anchetat cazul, vor înştiinţa conducerile celor două instituţii pentru a demara cercetări disciplinare.

Alin Remus Patrichi a fost dat afară din poliţie în septembrie anul trecut, după ce au fost făcute publice mai multe fotografii în care apărea alături de un jandarm, îmbrăcaţi în uniformă şi mânuind armamentul din dotare, la o petrecere privată. Cei doi formau o echipă mixtă şi se aflau în timpul serviciului. Aceştia s-au abătut de la traseul pe care îl aveau de urmat şi de supravegheat în fiecare noapte şi au intrat într-un restaurant, de la periferia Vasluiului, unde prietena agentului de poliţie îşi serba ziua de naştere. Ulterior, după o anchetă internă, poliţistul a fost concediat. realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”