Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 17 februarie 2011

Lecţia de istorie ... dulce: Admirabilii Regi şi Regine ale României popularizaţi şi cu ajutorul ciocolatei (video)

Premiera dulce. Grupul de firme Pralin din Cisnadie, distribuitor exclusiv al produselor Callebaut-Gourmet, va lansa pe piata tabletele de ciocolata Regii Romaniei. Produse sub licenta Muzeului National Peles, tabletele dulci au ca reprezentare grafica pe Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand si Regina Maria.


Astfel, sub chipul Regelui Carol I se va afla o minunata ciocolata neagra cu crema de portocale si coaja de portocale confiata, in vreme ce pentru Regina Elisabeta s-a ales o ciocolata cu crema de frisca si bucatele delicoase de bicuiti din zahar. Cei care doresc sa-l "deguste" pe Regele Ferdinand se vor bucura de aroma ciocolatei albe cu crema de alune si perle crocante, iar tableta Regina Maria ii va ademeni cu ciocolata fina cu lapte si perle crocante.

"Pasiunea mea pentru istorie se imbina foarte bine cu pasiunea mea pentru ciocolata. Cred ca acest nou produs pe piata din Romania este un eveniment care poate sa ajute la promovarea valorilor pe care le avem", a declarat Ing. Florin Balan, managerul grupului de firme Pralin din Cisnadie (Sibiu).


Fiecare tableta are cate 50 de grame, este realizata manual si va costa aproximativ 7,5 lei.
Produsele vor fi disponibile incepand cu luna martie, putand fi achizitionate pentru inceput doar de la Muzeul Peles. sursa: manager.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”