Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 3 martie 2011

Adio, Ion Iliescu!

Astăzi satrapul bolşevic Ion Iliescu şi-a sărbătorit cei 81 de ani fără nicio remuşcare pentru morţii de care se face vinovat. Stă încă liniştit pentru că slugile lui păstrează cu străşnicie secretele Revoluţiei şi ale mineriadelor. Dar e ultima dată când îţi mai celebrează ziua de naştere. Aşa credem unii dintre noi, aşa simţim. Odată plecată bestia bolşevică într-o excursie veşnică în iad, cutia Pandorei poate fi deschisă şi Adevărurile după care tânjim să le aflăm vor fi dezvăluite. Nu putem decât să ne bucurăm. Atmosfera din jurul lui Ion Iliescu, astăzi, era una de prohod si nicidecum de sărbătoare. Adio, Ion Iliescu! Mergi acolo unde meriţi. Ne-ai furat speranţele, visele, ne-ai confiscat destinul, ai vândut ţara duşmanilor ei, ne-ai ucis prieteni, fraţi, copii, părinţi... Adio, Ion Iliescu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”