Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 23 martie 2011

Naţionaliştii autonomi greci solidari cu poporul japonez!

Luni noapte, pe data de 21-3-2011, un mic grup de nationalisti autonomi au facut o actiune simbolica la ambasada japoneza din Atena unde ne-am aratat simpatia si sentimentul de solidaritate fata de victimele lovite de furia naturii.

In ciuda numarului victimelor, daune economice si financiare uriase, o tragedie greu de necrezut, japonezii sunt un exemplu perfect al disciplinei, autodisciplinei si atitudine eroica asupra vietii inainte de moarte. Calculele arata ca dupa 11 zile de la cutremur numarul mortiilor depaseste 10.000 si peste 8.000 de persoane sunt date disparute. In acelasi timp 440.000 de persoane isi parasesc casele. Mii de persoane sunt izolate in mediul rural neavand acces la apa, mancare, curent electric sau ajutor medical. Acei indivizi anonimi sunt cei pe care am vrut sa ii onoram si sa ii sprijinim moral deoarece, in crezul noastru, rasialismul si umanismul social sunt valoarile maxime si aceste valori primesc mult mai multa validitate si substanta cand prospera cordial in raporturile cu oameni de rasa diferita.

Ca nationalisti cu sentimente profunde de dragoste si iubire, am transmis mesajul de sprijin afisand bannere in japoneza (Japonia fii tare!) si am trimis materiale printate compatriotilor nostri eleni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”