Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 15 martie 2011

Pedofilia: un fenomen ce ia amploare în Basarabia - cetăţeni străini violează copii minori

Cu un an de zile în urmă, Naţionaliştii Autonomi din Timişoara au lansat o campanie împotriva sectei autoproclamată "Copiii Domnului" din cauza practicilor sexuale  deviante cărora le-au căzut victime chiar şi proprii copii. Unii au spus că ne luăm de nişte oameni "de treabă" (deşi anchetele prezentate chiar în media mainstream dovedeau practicile de pedofilie şi incest sau sex în faţa minorilor ale respectivei secte care şi-a făcut o celulă la Timişoara), alţii au spus că pedofilia în România este un fenomen marginal (evenimente dramatice prezentate în aceeaşi media au dovedit că ele se înmulţesc dramatic). Acum vedem că şi copiii fraţilor noştri din Basarabia sunt victime ale acestor bestii care distrug copilăria unor fiinţe inocente. Luaţi atitudine, loviţi în pedofili cu toată forţa şi cu orice mijloace!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”