Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 16 martie 2011

Români treziţi-vă, până nu ajungem precum Canada: pedofilia a fost recunoscută drept “orientare sexuală”

Parlamentarii canadieni s-au lăsat convinşi de un grup de experţi în psihologie care insistă că pedofilia „reprezintă o orientare sexuală echivalentă homosexualismului sau heterosexualismului”.

În cadrul acestei sesiuni a fost dezbătut un proiect de lege care vizează crimele cu caracter sexual împotriva copiilor. Doar un singur deputat al legislativului canadian s-a pronunţat împotriva calificării pedofiliei drept „orientare sexuală”.


Proiectul de lege S-54, care a devenit subiectul dezbaterilor, presupune introducerea unor modificări în Codul Penal în ceea ce priveşte pedeapsa maximă pentru infracţiuni cu caracter sexual împotriva copiilor.

La şedinţa din 14 februarie, Parlamentul a discutat problema pedepsei minime şi despre reacţiile infractorilor la cursul de lecuire care însoţeşte pedeapsa.

„Când vorbim despre terapie sau despre procedurile terapeutice, avem senzaţia că toţi sunt mulţumiţi, dar în cele mai dese cazuri este doar o iluzie. Pedofilii nu sunt pur şi simplu oamenii care săvârşesc uneori mici infracţiuni, ci oameni care luptă pentru recunoaşterea orientării sale sexuale la egalitate cu homosexualismul şi heterosexualismul” , a spus Van Gijseghem, psihologul şi profesor aflat la pensie, care a fost invitat la şedinţa legislativului în calitate de expert.

"Adevăraţii pedofili preferă relaţii sexuale doar cu copiii, iar acest lucru reprezintă o orientare sexuală, care nu poate fi schimbată", a spus Van Gijseghem. sursa: antimedia.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”