Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 30 martie 2011

Rusia: Liderul unei mici grupări naţionaliste a fost comemorat de camarazii lui (GALERIE FOTO)

Naţionaliştii autonomi din Kaluga, un oraş din vestul Rusiei, au comemorat la sfârşitul săptămânii trecute doi ani de la moartea liderului unei mici organizaţii radicale.
Maksim Bazylewa a murit în închisoare, în noaptea de 26 spre 27 martie, cauza oficială fiind sinuciderea. Susţinătorii şi prietenii lui consideră însă că acesta a fost ucis. 
Cu ocazia comemorării, naţionaliştii au aprins lumânări, au ţinut un moment de reculegere şi au depus o coroană de flori la monumentul victimelor represinuilor politice din Kaluga. Deasemenea a fost arborat pe un viaduct din oraş un banner în amintirea lui Maksim, care avea doar 28 de ani. Sursa: FrontPress.ro


1 comentarii:

Daniela B spunea...

RIP, Maksim! Vei fi razbunat intr-o zi!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”