Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 15 martie 2011

Uniţi pentru Timişoara: Naţionaliştii Autonomi Timişoara salută cu bucurie hotărârea domnului Vladimir Voiasciuc de a candida la alegerile locale din Timişoara!

Într-un interviu publicat pe saitul Alternativa-NS.info, domnul Vladimir Voiasciuc, luptător contra corupţiei şi mafiei imobiliare din Timişoara anunţă că va candida la alegerile locale din Timişoara pentru un loc în Consiliul Local. Propunerea de a candida a fost făcută de Naţionaliştii Autonomi din Timişoara care au salutat decizia domnului Vladimir Voiasciuc şi au promis tot sprijinul lor, mesaj publicat şi pe saitul grupului N.A.T.

Ne vrem oraşul înapoi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”