Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 14 aprilie 2011

FILIALA ARGEŞ A PARTIDULUI "PENTRU PATRIE" VA FI INAUGURATĂ VINERI LA PITEŞTI!

Inaugurarea Organizatiei judeţene Arges a Partidului „Pentru Patrie” va avea loc vineri 15 aprilie 2011, ora 15,oo, in sala de conferinte a Hotelului Cara din Pitesti, Bd. I C Bratianu nr. 1.
Festivitatea, care va cuprinde si o conferinta de presa, va fi urmata de prezentarea cartii "Brazii se frang dar nu se indoiesc" si de vizionarea filmului artistic "Portretul luptatorului la tinerete", o ecranizare a epopeei rezistentei armate anticomuniste din Muntii Fagarasului, eveniment oferit de Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu".

Contact:
Emanuel Codausi,
seful filialei Arges a Partidului "Pentru Patrie"
tel. 0745.969.382
_________________________________________________________________

Partidul "Pentru Patrie" a fost infiintat in 1993 la initiativa unui grup de fosti luptatori in Rezistenta Nationala Anticomunista, vechi cadre ale Miscarii Legionare, conduse de Nistor Chioreanu, pentru a constitui o alternativa de Dreapta, national-crestina, la perpetuarea structurilor neocomuniste si a politicianismului imoral ce puneau in pericol insasi existenta statului national unitar roman.
PPP este totodata si o scoala de educatie moral-spirituala, in care formarea cadrelor in spiritul crestin si national reprezinta un obiectiv principal.
Astazi PPP are organizatii in majoritatea judetelor tarii, fiind singurul partid care si-a construit un impunator sediu central exclusiv prin munca si contributiile banesti ale membrilor sai.

Deviza noastra a fost si ramane: "TOTUL PENTRU TARA !"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”