Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 12 aprilie 2011

Germania totalitară: 18 persoane condamnate de un tribunal pentru delicte de opinie pe internet!

Germania totalitară: 22 de tineri arestaţi pentru convingerile politice naţionaliste!

O instanţă de judecată din Koblenz, Germania, a emis luni o sentinţă de condamnare la închisoare pentru 9 persoane acuzate de "răspândirea ideologiei de extremă dreapta, glorificarea nazismului şi răspândirea de mesaje rasiste şi propagandă anti-semită" prin intermediul unei staţii de radio pe internet.
Alţi 9 germani au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare. Condamnările cu executarea sentinţei în penitenciar sunt cuprinse între un an şi nouă luni şi trei ani şi trei luni. Condamnaţii provin din mai multe zone ale Germaniei şi au vârstele cuprinse între 20 şi 37 de ani.
Staţia de radio intitulată Widerstandradio (Radio Rezistenţa) a fost activă din iulie 2009 până în noiembrie 2010, când a fost cenzurată de către organele de represiune ale guvernului anti-german.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”