Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 iunie 2011

Blondele naturale vor dispărea către 2202

Predicţie sumbră de Ziua mondială a blondelor, care se sărbătoreşte la 31 mai începând cu anul 2006, când a fost instituită această sărbătoare, de altfel, una din cele mai ciudate din lume: Către 2202 nu vor mai rămâne blonde naturale pe Terra, susţin oameni de ştiinţă ruşi, citaţi de portalul Calend.ru.

O blondă naturală reprezintă o apariţie rară chiar şi în zilele noastre, afirmă ei; potrivit calculelor lor, ultima persoană cu părul blond se va naşte în Finlanda, unde se înregistrează cel mai mare număr de oameni cu părul deschis la culoare pe cap de locuitor.

Numai în ultima jumătate de secol numărul femeilor şi bărbaţilor cu părul blond a scăzut de la 49% la 14% din populaţia totală a planetei, arată portalul citat.
Motive sunt mai multe. Pentru ca un copil să se nască blond, părinţii săi ar trebui să fie la fel. În al doilea rând, în ţările în care predomină părul de culoare închisă, populaţia este în creştere continuă, în timp ce în ţările europene cu păr deschis la culoare precum Germania, Rusia, ţările din nordul Europei, adică purtătoare a 'genei blonde', din ce în ce mai multe familii se limitează la un singur copil - mai explică experţii ruşi. AGERPRES

1 comentarii:

Anonim spunea...

”una din cele mai ciudate (sarbatori) din lume”.. E ciudat sa ai o sarbatoare a celor naasscute blonde (natural), dar nu e ciudat sa existe o parada a celor cu deviatii sexuale. Aia e o ”sarbatoare a diversitatii”....

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”