Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 22 iulie 2011

Construcţia la "marele zid ţigănesc" din Baia Mare s-a finalizat. Băimărenii doresc un zid mai înalt!


Primarul din Baia Mare a terminat construcţia zidului care desparte o comunitate de ţigani infractori de restul localnicilor. Băimărenii sunt mulţumiţi de măsura luată de autorităţi şi susţin că, în trecut, au fost victimele furturilor şi tâlhariilor nenumărate comise de ţiganii din zonă. Asemenea măsuri au fost luate şi în judeţul Braşov, într-o localitate slovacă, dar şi în alte zone ale Europei unde comunităţile locale au fost exasperate de violenţa infractorilor ţigani şi de mizeria care era produsă de aceştia, adevărate focare de infecţie şi răspândire a bolilor grave.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”