Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 7 iulie 2011

Extremiştii islamici vor înfiinţarea a trei state independente în Marea Britanie, care să funcţioneze sub legea shariei

Extremistii islamici fac apel la musulmanii britanici pentru crearea, in interiorul Regatului Unit, a trei state independente, care sa functioneze conform legii islamice - sharia, relateaza Daily Mail.

Cunoscutul grup extremist "Musulmani impotriva Cruciadelor" a anuntat pe site-ul sau lansarea proiectului "Emiratele Islamice", care presupune campanii de anvergura in enclavele musulmane de pe intreg teritoriul Marii Britanii, cu scopul de a transforma treptat comunitatile musulmane in "emirate islamice".

Aceste "emirate" ar functiona ca teritorii autonome, care se vor administra complet in afara legii britanice.

Grupul extremist a desemnat orasele Bradford si Dewsbury din regiunea Yorkshire si burgul londonez Tower Hamlets drept zonele de testare pentru aplicarea shariei, potrivit unui document publicat pe pagina de internet a grupului.

"Credem ca e timpul ca zonele in care exista o larga populatie musulmana sa fie declarate emirate, sa se contureze faptul ca musulmanii care locuiesc in aceste zone incearca sa traiasca in conformitate cu sharia pe cat posibil, avand propriile instante si organisme de supraveghere a comunitatii, scoli si chiar comert independent", spun "Musulmanii impotriva Cruciadelor".
Zonele probabile pentru punerea in aplicare a acestor planuri ar putea fi Dewsbury, Bradford sau Tower Hamlets, pentru inceput. (...) In timp, putem preconiza ca intreaga lege sharia ar putea fi intr-o zi implementata, incepand cu aceste enclave", se mai arata in proiectul extremistilor musulmani.

Gruparea extremist-islamica "Musulmani impotriva Cruciadelor", condusa de Abu Assadullah, a fost infiintata anul trecut si a devenit cunoscuta pentru protestele sale violente. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”