Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 19 septembrie 2011

Bucureşti : Miting pentru comemorarea Holocaustului comunist la Ambasada Israelului

Marti 20 septembrie 2011 între orele 14-16, Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR) organizează în Piața Unirii din București, vis-avis de Magazinul Unirii, pe colțul parcului Unirii dinspre Ambasada Israelului, un miting având ca scop ”comemorarea victimelor holocaustului rosu si tragerea la raspundere a evreilor comunisti implicati in represiune din perioada 1944-1989”.

Cu prilejul acestui miting, o delegație de protestatari se va deplasa la sediul Ambasadei Israelului pentru a depune un nou memoriu – în atenția ambasadorului Israelului, privind crimele și atrocitățile comise de evreii comuniști, în România.

Reamintim câteva date istorice de tristă amintire pentru poporul român:

28 iunie 1940 - A insemnat invadarea României de către trupele sovietice, având ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei şi a Ţinutului Herţa, precum şi preluarea puterii locale de către evreii-comunişti.

23 august 1944 - România era “eliberată” de Armata Roşie şi “ocupată” de cea mai odioasă diktatură comunistă! Trebuie să precizăm că la instalarea prin forţă a comunismului, evreii au avut un rol preponderent şi condamnabil din punct de vedere istoric ! Componenţa de peste 90% a evreilor-comunişti, printre fondatorii Partidului Comunist Român (în fapt komisari sovietici de etnie mozaică) veniţi în România pe tancurile ruseşti, a însemnat scufundarea Ţării în întunericul celor 45 de ani de teroare roşie comunistă.

Precizăm că la sediul Ambasadei Israelului au mai fost organizate mitinguri privind comemorarea suferinței românești și recunoașterea Holocastului roșu, comunist.
Tot pe 20 septembrie 2011 palestinienii din România organizează în București un marș pentru susținerea recunoașterii Statului Palestinian ca stat membru ONU cu drepturi depline. Acesastă recunoaștere va proteja Palestina de agresiunile evreiești, putând da eficiență zecilor de rezoluții ONU ce au condamnat și condamnă actele de terorism și agresiunile militare de ocupație ale evreilor împotriva palestinienilor.

Îi invităm pe toți cei ce doresc să comemoreze Holocaustul roșu, comunist, să participe la mitingul organizat de AVMR.

Președinte AVMR,

Ene Viorel

Contact: tel 0766.482.999

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”