Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 15 decembrie 2011

Veşti bune din Anglia! Emma West, femeia care s-a exprimat liber, în tramvai, contra imigranţilor, a fost eliberată din închisoare!

O ştire foarte bună! Emma West a fost audiată de judecătorul Warwick McKinnon, într-o şedinţă cu uşile închise, la Croydon Crown Court, marţi, 13 Decembrie 2011 şi a fost eliberată pe cauţiune.

Aceasta este o victorie a bunului simţ, raţiunii şi justiţiei, şi, de asemenea, a tuturor acelora care au participat la campaniea pentru eliberarea Emmei West din închisoare.
Demonstraţia programată să aibă loc sâmbătă, în afara închisorii, la HMP Bronzefield, organizată de un nou partid britanic patriotic "Marea Britanie Înainte de Toate" (Britain First) a fost anulată.

Campania de susţinere a Emmei West organizată de partidul Britain First a generat peste 2.000 de plângeri, fie la ministrul de interne, serviciile sociale sau la justiţie.

Britain First continuă să solicite tuturor patrioţilor să scrie un mesaj personal Emmei West. Aceasta se poate face aici .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”