Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 31 ianuarie 2012

Capitalismul UCIDE: Dezvăluiri ŞOCANTE despre SUCURILE pe care le consumi zilnic. "Oamenii au devenit COBAI pentru marile corporaţii"


Nu există nicio băutură care să îţi potolească setea mai bine decât apa. Iar după ce vei citi acest material, atunci când vei ieşi la restaurant nu vei mai vrea să consumi băuturi acidulate, ci vei cere, fără să stai pe gânduri o sticlă de apă.

Sucurile acidulate te îngraşă

Băuturile carbogazoase conţin atât de multe zaharuri încât organismul este dat peste cap. Specialiştii danezi au realizat un studiu care a demonstrat cât sunt de nocive aceste băuturi.

Aceştia au împărţit un grup în patru categorii: unii au fost rugaţi să lapte îndulcit, alţii să bea cola dietetică, alţii să bea apă, iar alţii să bea numai băuturi acidulate.

După şase săptămâni primele trei grupuri nu au arătat schimbări majore în metabolism, însă grupul care a consumat numai băuturi acidulate a şocat prin grăsimile acumulate în perioada care s-a scurs.

Sucurile acidulate conţin substanţe chimice IGNIFUGE

Mai multe băuturi carbogazoase, printre care şi Mountain Dew, conţin foarte mulţi extraşi chimici, care sunt dăunători corpului. Dacă aceste băuturi sunt consumate pe stomacul gol, pot provoca ulceraţii, sau chiar arsuri ale intestinelor.

Sucurile acidulate te transformă în COBAI

Băuturile carbogazoase sunt atât de dăunătoare, încât pot genera schimbări metabolice majore. Ba chiar, în urma mai multor studii s-a scos la iveală faptul că aceste lichide pot da dependenţă, lucru pe care companiile producătoare îl au în vedere pentru optimizarea profiturilor.
www.antena3.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

esti prea extremist, cum poti sa zici "capitalismul ucide"??? de ce nu se gandeste nimeni ca doar excesele cauzeaza probl de sanatate? eu beau MD si n-am nicio treaba (ca tot ziceai in mod explicit de el). sanatos cu analize facute. nu fac excese, aici e totul.

Anonim spunea...

Ce vrei, să mori de la prima sticlă de MD? Uite ce spune Pepsi Co. despre efectele MD asupra unui șoarece Pepsi se dă de gol la proces: Susţine că un şoarece poate fi dizolvat într-o doză de Mountain Dew!
Dacă ei recunosc că poate avea acest efect, îți dai seama cum se face organismul uman? Evident, dacă bei o sticlă pe lună, nu o să crăpi din cauza MD. Dar dacă bei zilnic, bine nu o să îți fie. Contează mult și ce înțelegi tu prin „exces„.

Anonim spunea...

Și da, CAPITALISMUL UCIDE! Ucide pentru că este un sistem interesat doar de acumularea de valori materiale, fiind total dezinteresat de valoarea umană. Capitalismul trece peste cadavre doar pentru a face bani. Îți vinde și otravă numai să facă bani. Dacă ai citit articolul ai găsit acolo mai multe argumente despre sălbaticia capitalistă: „în urma mai multor studii s-a scos la iveală faptul că aceste lichide pot da dependenţă, lucru pe care companiile producătoare îl au în vedere pentru optimizarea profiturilor. „ , „Dacă aceste băuturi sunt consumate pe stomacul gol, pot provoca ulceraţii, sau chiar arsuri ale intestinelor.„

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”