Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 22 ianuarie 2012

Mesajele Naționaliștilor Autonomi în Piața Operei


Sătui de mizeria propagandei USL care are loc în Piața Operei, locul sacru al Timișoarei sfințit cu sângele martirilor anticomunisti din decembrie 1989, am decis aseară (sâmbătă, 21.01.2012), un grup de naționaliști autonomi, să ne spunem și noi revendicările.

PDL + USL = ACEEAȘI MIZERIE! / ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ PENTRU DEMNITARII CORUPȚI! / NAȚIONALIZAȚI ROȘIA MONTANĂ! / VOT UNINOMINAL DIRECT!
Ne-am adunat vreo 20 de activiști autonomi și am scris mesajele pe pancarte de dimensiuni considerabile. Pentru că revolta noastră este îndreptată împotriva TUTUROR partidelor politice (contra lor milităm încă din 2007 și am scris un manifest în 2010 în care condamnam partidele pentru ineficiența, lipsa de interes față de problemele românilor, corupția și reaua credință până la trădare de țară), primul mesaj nu putea fi decât împotriva clasei politice, a bandelor mafiote care fac rocada o dată la 4 ani. Nu suntem orbi să nu vedem dezastrul provocat de guvernarea PDL, care ne afectează pe toți, și nici amnezici să uităm hoția generalizată din timpul guvernărilor PSD sau incompetența PNL din guvernările sale. Suntem revoltați de guvernarea ticăloasă a PDL, dar dacă alternativa o reprezintă USL, atunci această țară este condamnată la dispariție. USL nu este soluția, este parte a problemei. Antonescu este un chiulangiu cu limbaj de codoș, incapabil să vină cu soluții, iar Ponta este un demagog care, conform tradiției burgheziei neocomuniste, trăiește în lux și vorbește cu falsă compasiune despre sărăcia românilor. Deci primul mesaj: PDL+USL=ACEEAȘI MIZERIE! Apoi am scris pe următoarele pancarte: ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ PENTRU DEMNITARII CORUPȚI! NAȚIONALIZAȚI ROȘIA MONTANĂ!  VOT UNINOMINAL DIRECT!
Începând cu orele 18.30 am dominat vocal adunarea USL-iștilor, spre nemulțumirea acestora, care au început șicanele. Toate tentativele lor de a ne opri să ne răspândim mesajele s-au lovit de riposta noastră: am rămas compacți și am strigat mai tare, iar numărul celor ce ni s-au alăturat a început să crească. Un individ ajuns la pensie a venit să ne spună să terminăm cu scandările contra USL. S-a obosit chiar să meargă până la microfon să ne spună că toată lumea trebuie să strige la fel, lozincile lansate numai de la microfon. I-am răspuns cum a meritat: „Comunistule! Comunistule!”„Opriți cenzura, sprijiniți cultura!” 
Doamna Lia Lucia Epure s-a deplasat la rândul său până la grupul nostru pentru a ne reproșa mesajul  PDL+USL = ACEEAȘI MIZERIE, acuzându-ne că am fi plătiți tocmai de ... PDL. Nu v-a ajutat niciodată inteligența doamnă Epure, de ce v-ar fi ajutat acum?! Amuzant și totodată grețos a fost atunci când a ridicat chipul de pe care se scurgea kilogramul de farduri ce îi astupa șanturile de riduri și s-a prezentat: „Lia Lucia Epure, jurnalist independent”. Să fim serioși. Condeiul dumneaei a atârnat ca un breloc la cardul oricui era interesat să tasteze pinul pentru a nu păți așa. „Jurnalist independent”... Cum poate trăi onest un jurnalist a cărui publicație are 15 citirori/zi ??? Ce cretin ar plăti o reclamă pe o astfel de publicație online? Vulpea moralistă cu nume de Epure nu poate concepe ca cineva să se deplaseze în Piață, să scrie pancarte, să strige revendicări și să stea în frig fără a fi remunerat...
Rușinos pentru publicațiile de media locale care nu au prezentat manifestația noastră ce a ținut mai bine de două ore, iar ceilalți au fost mai mult spectatori. Unii dintre „jurnaliști” ar trebui poate să scrie despre mediul homosexual pe care ei îl cunosc mai bine decât etica jurnalistică...

Să ne vedem cu bine!

Și în alte zile ale săptămânii, naționaliști autonomi alături de suporteri ultras ai Politehnicii Timișoara au participat la adunările din Piața Operei strigând mesaje împotriva tuturor partidelor politice.

tion.ro a „binevoit” să publice o imagine cu un mesaj al grupului nostru

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ce nu le-ati luat alora monarhia in ....

Anonim spunea...

http://www.counter-currents.com/2012/01/the-legionary-doctrine/#comment-17251

Un articol excelent despre legiune. Foarte sintetic dar totusi cuprinzator.

Lupta NS spunea...

Mulțumim pentru mesaj, l-am postat și aici, unde își găsește locul mai bine.

Lupta NS spunea...

@Anonim, când am fost noi ei nu erau acolo... Și începând de duminică adunarea uselistă are un număr de nebăgat în seamă, umflat de jurnaliștii care le atârnă, așa-numitele „breloace”.

Am fost sâmbătă pentru că știam că sunt mai mulți, aduși și din împrejurimi. Dar ca orice adunătură, erau debusolați. Fiind un grup unit care ne cunoșteam revendicările și le-am mai „tras-o” în decembrie 2009... :)

HD spunea...

Nu mai ganditi ca niste copii de 13 ani. Cei care nu va cunosc, nu au cum sa vina de partea voastra, daca voi ii considerati poponari pe toti cei care, din motive obiective, nu s-au alaturat niscarii voastre. Doar prin cateva pancarte nu veti convinge oamenii sa adere la ideile voastre, cel mai bine este sa va sustineti opinia cu argumente, ideile de superioritate a voastra fata de ignorantii nu ajuta la nimic.

Autonom spunea...

@HD, noi am făcut o trimitere directă către un jurnalist anume atunci când am scris de homălăi. Ești tu acela?

Ei bine, oamenii s-au convins pe loc. Foarte mulți ne-au luat partea acolo și s-au alăturat mesajelor noastre.

Tu câți ani ai de te exprimi așa greu în limba română?

HD spunea...

Ma faci homalau? Am intrat pe link-ul ala si nu am vazut nimic imoral, din cauza asta mi s-a parut ca il acuzati pe nedrept.
Doar pentru ca unii oameni au avut rezerve, nu inseamna ca ne sunt dusmani.
Cand sunt obosit este normal sa ma exprim mai greu in limba romana. Daca ai fi crapat lemne in frig toata ziua, probabil faceai si tu greseli de scriere.

Autonom spunea...

Omule, te bagi aiurea îm seamă. Serios acum. Dacă am făcut remarca „Unii dintre „jurnaliști” ar trebui poate să scrie despre mediul homosexual pe care ei îl cunosc” și am băgat link spre unul anume, înseamnă că știm ceva, chiar suntem siguri de un lucru. Nu știm de ce îi iei apărarea fără să știi despre ce este vorba. Credeam că e o legătură între voi...

HD spunea...

Nu il cunosc pe jurnalistul respectiv. Ma pun sa dorm, noapte buna! 14!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”