Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 20 ianuarie 2012

Naționaliștii Autonomi Timișoara și protestele contra tuturor partidelor politice

Naționaliștii Autonomi Timișoara salută protestele românilor contra TUTUROR partidelor politice, oriunde ar avea loc manifestațiile lor. În 2010 am lansat în revista Ofensiva NS manifestul naționaliștilor autonomi contra tuturor partidelor politice, deci avem o afinitate morală cu cei care manifestă de o săptămână împotriva partidelor care au ruinat țara, indiferent de acronimul lor: PSD, PDL, PNL, UDMR, UNPR, PRM, PNȚ-cd... Toate partidelor care s-au perindat pe la putere și-au văzut strict de propriile interese, mărunte, personale, de gașcă, de partid. Niciunul dintre partidele care s-au cățărat la putere nu și-a onorat promisiunile față de electoratul român și nu a arătat loialitate față de țară și interesul național. Au hrănit o clientelă politică și au paralizat țara prin corupție generalizată. Au privatizat fraudulos toate obiectivele economice profitabile și au înstrăinat fabrici, combinate și marile comori naționale de la rezervele de petrol și cărbune la cele de metale prețioase (cel mai recent și celebru caz: Roșia Montană). Acum urmează înstrăinarea Hidroelectrica, cel mai valoros activ al statului. Au amanetat țara și viitorul urmașilor noștri marilor cămătari internaționali: F.M.I și Banca Mondială. Politicienii români stau în genunchi în fața birocraților de la Bruxelles. Ticăloșia lor nu se va opri dacă nu o vom opri noi, NAȚIUNEA. De aceea vom susține protestele contra tuturor partidelor și ne vom opune ca opoziția parlamentară stângista, USL, să profite de pe urma luptelor din București și să deturneze protestele din restul țării.

Salutăm cu respect mesajele inteligente, pertinente și acțiunile curajoase ale suporterilor români. Transmitem mesajul nostru de solidaritate cu suporterii Politehnicii Timișoara care au protestat împotriva tuturor partidelor politice zădărnicind tentativele USL de a profita de pe urma nemulțumirii generale (și justificate) împotriva actualei guvernări. USL nu reprezintă soluția, ei sunt doar o altă față a aceleiași probleme: POLITICIANISMUL.
Condamnăm manipularea grosolană, abjectă, a marilor posturi tv și ziare online racordate ori opoziției parlamentare, ori puterii. Acestea fie au trecut cu vedere evenimentele, fie au portretizat în termenii cei mai negativi românii care protestau împotriva întregii clase politice sau au descris protestul ca o revoltă strict împotriva acestei guvernări.

Naționaliștii Autonomi Timișoara nu susțin alegerile anticipate (de pe urma cărora nu are de câștigat decât putregaiul USL), dar vom protesta împotriva tuturor partidelor politice și pentru un set de revendicări pe care cerem ca actuala putere să le îndeplinească până la alegerile electorale: 
-eliminarea imunității demnitarilor în fața legii
-modificare codului penal și introducerea pedepsei cu închisoare pe viață pentru demnitarii corupți  
-modificarea legii electorale și introducerea votului uninominal direct 
-naționalizarea obiectivelor economice privatizate fraudulos și a rezervelor naturale
-interzicerea achizitionării de pământ agricol de către cetățeni străini
-parlament unicameral, așa cum a cerut națiunea la referendum
-asistență medicală de calitate pentru toți cei ce muncesc
-sistemul de educație națională, prioritate absolută
-sprijinirea agriculturii și a tinerilor care se întorc la sat 
-crearea de locuri de muncă

Avem încredere că până la alegerile din toamnă naționaliștii români vor fi pregătiți cu o alternativă competitivă (candidați independenți + partid naționalist) la actuala clasă politică mizerabilă și vor reuși să creeze un sistem bazat pe demnitate națională și justiție socială.

2 comentarii:

Anonim spunea...

intr-adevar in 22 de democratie mimata niciun partid de guvernare fie ele "istorice" (PNTCD si tratatul 1997) sau "noi" P(CR)SD nu au reprezentat interesele nationale, cred ca in momentul de fata protestele(indiferent de natura fie ca-s pasnice sau violente) nu pot avea nici un efect doar o campanie sustinuta si organizata de sabotaje impotriva averilor,industriilor ilicite e singura solutie.Consider ca cei implicati in acest jaf pot fi inlaturati prin demascare in mediul inca libere de informare internet, atacuri informatice impotriva conturilor bancare cu expunerea tuturor tranzactiilor si sabotaje organizate impotriva afacerilor cu care deturneaza fonduri ale statului roman.

Anonim spunea...

STRĂINĂTATEA….ne conduce încă?
(Apropo de noul govern) ( dela Eminescu-ţncoace la P. Ţuţea)
N-AVEM NEVOIE DE EVREI
DE IŢICI, ŞTRULI ŞI ALŢI SPURCAŢI
VOI, ALŢI STRĂINI ŞI DERBEDEI!
DIN ŢARA NOASTRĂ SĂ PLECAŢI !

STRĂINI CE VREŢI SĂ FIŢI ROMÂNI
FURÂNDU-NE CETĂŢENIE...
NOI SUNTEM SINGURII STĂPÂNI !
PE STRĂMOŞEASCA NOASTRĂ GLIE
VENETICI STRĂINI DE ŢARĂ,....
TRĂDĂTORI, COZI DE TOPOR....
DE AICI TOŢI SĂ DISPARĂ.....
DUCĂ-SE ÎN, ŢARA LOR !....

CĂCI DE MULT, PRECUM SE ŞTIE
RĂUL FĂCUT PE PĂMÂNT
AU MULS BIATA ROMÂNIE
SĂ-I JUDECE DOMNUL SFÂNT !

E VREMEA SĂ LUĂM AMINTE
SUGRUMAŢI DE MARI NEVOI
CINE VREA SĂ NE DISTRUGĂ
CĂ AM AJUNS CA VAI DE NOI

PREA DREPT GRĂIA ATUNCI “EMINUL”
VĂZÂND ATÂTA NEDREPTATE
SUB JUG PREA GREU TRĂIA ROMÂNUL
ADUS DE “CEA STRĂINĂTATE”!

ROMÂNI DE-AICI, DIN TOATĂ LUMEA
DE-O MAMĂ SUNTEM ŞI BUNI FRAŢI
SĂ NE UNIM, SĂ NE DĂM MÂNA
ŞI SĂ SCĂPĂM DE ACEŞTI SPURCAŢI !
Ion Boteanu=

Pe unde au trecut evreii de când ştim, au generat numai conflicte. Dumnezeu ( se spune ) i-a împrăştiat în cele patru vânturi ! Ei au inventat Comunismul – Barbă Albă, Barbă Neagră, Barbă Cioc şi Barbă ioc cu mustaţă – Marx, Engels, Lenin şi Stalin – ciuma roşie ! Ce vis de Aural întrezări omenirii avem azi pe planetă ? Milioane de crime, războaie, jaf şi distrugeri.
Atenţie la TALMUDUL EVREESC – ce dintotdeauna se cântă în sinagogi cu mesj clar : -Să dispară orice, oricine, care nu este evreu, acei GOI= expresie ce înseamnă “Cine nu este ca noi, trebuie omorât » (Lenin)
- Seamănă cu deviza lui Lenin, iar România a supraveţuit « genocidului bolşevic”
- De ce Fr. Engels (evreu) în 1948, spunea: Românii sunt un popor fără istorie!!! Trebuie să dispară spre binele Europei.
- - Reacţiile fireşti împotriva lor, le-au transformat în HOLOCAUST – victimizându-se nedrept. Avea dreptate P. Ţuţea când spunea :Evreii suflă în ciorba întregii omeniri, raţiunea lor este banul (ochiul satanic), învârt pe degete planeta.
- Oculta mondială taie şi spânzură pe toată planeta Albastră.
-

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”