Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 ianuarie 2012

Profesorii din Germania, nemulţumiţi din cauza elevilor țigani care nu vorbesc deloc germană

Profesorii din Germania sunt din ce în ce mai nemulţumiţi din cauza numeroşilor copii țigani care nu cunosc limba germană, veniţi după aderarea României şi Bulgariei la UE, informează ziarul Berliner Umschau.

Potrivit publicaţiei citate, după aderarea României şi Bulgariei la UE, din ce în ce mai mulţi copii țigani au ajuns în şcoli din Germania, fără a cunoaşte deloc limba, citat de site-ul Novinite.com. Din acest motiv, precum și din cauza comportamentului disciplinat al elevilor țigani, foarte mulți profesori germani au declarat că sunt supuși unui stres continuu și intens, motiv pentru care mulți dintre ei au solicitat concedii medicale.

Profesorii şcolii primare Hermann Schulz din Berlin au trimis o scrisoare autorităţilor în care denunţă această situaţie. Conform documentului, într-una dintre clase, 20 la sută dintre copii nu ştiu deloc germană.

1 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

Pacat...sper sa invete cat mai repede si bine limba germana..asa uita mai repede de Romania!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”