Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 11 ianuarie 2012

Ţiganul Vişinel (analfabet, dar liderul unui clan al mafiei imobiliare) se mută în Secţia de Chimioterapie!

Martin Staia, şeful Direcţiei Patrimoniu a Primăriei Timişoara: "Noi am retrocedat clădiri la nemţi şi la evrei şi am ajuns să negociem cu ţiganii!"

Pentru că se consideră sfidat de consilierii locali, care nu dau semne că vor să negocieze contractul pentru Secţia de Chimioterapie a Spitalului Municipal, Vişinel Stanca are o idee halucinantă. El vrea să-și mute întreaga familie în saloanele în care sunt trataţi bolnavii de cancer.

„Toată lumea crede că îi dau pe bolnavi afară. Nu este adevărat, i-am tolerat cinci ani, cu o chirie simbolică, iar acum contractul a expirat. Am fost la primărie în repetate rânduri, dar cei de acolo au refuzat dialogul. Eu sunt de vină că ei nu vor se negocieze? Dacă până la finalul lunii ianuarie nu se va întâmpla nimic, mă voi muta cu familia în această clădire”, spune Vişinel Stanca. Contractul de închiriere dintre el și Spitalul Municipal a expirat la sfârşitul anului. Consiliul Local Timișoara a votat o comisie de negociere pentru prelungirea contractului de închiriere, dar până acum nimeni nu l-a contactat pe Vişinel.

Primarul Timişoarei spune că bolnavii de cancer nu vor ajunge în stradă şi caută scuze pentru faptul că nu au început negocierile cu Vișinel. „Comisia nu s-a întâlnit pentru că au venit sărbătorile şi nu exista majoritate, iar negocierea nu a mai avut loc. Cu siguranţă, săptămâna acesta, dacă nu cea viitoare, comisia de negociere mandatată de consiliul local se va întâlni cu proprietarii acestui imobil. Bolnavii nu vor ajunge în stradă, pentru că oricum căutăm şi alte soluţii”, susţine Gheorghe Ciuhandu.

Martin Staia, şeful Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Timişoara, nu e deloc încântat de negocierile cu ţiganii. „Noi am retrocedat clădiri la nemţi şi la evrei şi am ajuns să negociem cu ţiganii! Acest lucru nu este normal. Țiganii au pus mâna pe multe clădiri importante din oraş şi suntem obligaţi să negociem cu ei. Ce să facem? Vom negocia pentru că nu avem de ales, dar căutăm şi alte soluţii. Ne gândim să achiziţionăm o clădire, dar încă nu este nimic bătut în cuie”, afirmă Staia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”