Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 ianuarie 2012

Un supererou înveseleşte Timişoara: Chuck Norris, în vizită la PNL noaptea trecută

Un timişorean cu cagulă a luat numele celebrului actor indestructibil şi trezeşte spiritul civic al concetăţenilor. Bancurile cu Chuck Norris sunt în mare vogă, cum ar fi că e singurul om care a numărat până la infinit. De două ori.

Chuck Norris a reapărut la Timișoara, noaptea trecută. El a arborat un drapel tricolor pe fațada sediului Partidului Național Liberal, de unde steagul lipsea de luni bune.
Reţelele sociale criticau lipsa steagului la PNL

Nemulțumit că nici măcar de Ziua Unirii unul dintre partidele politice importante din țară nu arborează tricolorul național, a cumpărat el însuși un steag și l-a înfipt în grilajul fațadei.

Povestea tricolorului lipsă de la PNL datează de la celebrarea Zilei Naționale, când mai mulți timișoreni au sesizat pe rețelele sociale lipsa steagului național de pe frontispiciu. Ei au postat fotografii în care pe fațada sediului PNL Timiș sunt arborate doar steagul UE și cel al partidului și au așteptat ca măcar la aniversarea Revoluției să apară și tricolorul, ceea ce nu s-a întâmplat.

„Oamenii nu ies în stradă pentru că organizatorii sunt compromişi”

Aceasta a fost a doua apariție a personajului interpretat de Mircea Opriș. Prima dată, tânărul a apărut în centrul Timișoarei în postura de Chuck Norris, vineri. Avea o pancartă prin care le spunea timișorenilor care l-au chemat (în timpul protestelor de săptămâna tecută cineva a purtat un carton pe care scria „Chuck Norris, help”) cine este și că vrea să protesteze alături de ei. Gestul de atunci a fost impulsionat de faptul că oamenii, în opinia lui, nu se mobilizează. „Timişorenii ies în stradă în număr foarte mic pentru că nu sunt deloc fericiţi cu organizatorii mitingurilor de la Timişoara, şi mă refer aici la asociaţiile de revoluţionari, care, de-a lungul timpului s-au compromis total", a declarat, la momentul respectiv, tânărul.

„Mi-am rupt de la gură 35 de lei şi le-am făcut cadou un steag”

Acum, văzând că liberalilor nu le pasă de steagul național și că nu îl arborează nici măcar într-una dintre cele mai importante sărbători ale țării, a decis să ia atitudine. Cu cagula pe față, ajutat de o scară, a „atacat” sediul PNL Timiș și a arborat un tricolor pe care l-a cumpărat cu 35 de lei. „Pe 1 decembrie 2011, presa a semnalat că sediul PNL Timiş nu are drapelul României. Nici în intervalul 16–22 decembrie nu s-au simţit. Semnalele i-au lăsat indiferenţi pe cei de la PNL Timiş. Chuck Norris nu face politică, însă de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie, steagul României trebuia arborat la sediul liberalilor. Consider că acest partid se poate numi Partidul Liberal, dar nu Partidul Naţional Liberal. Mi-am rupt de la gură 35 de lei şi le-a făcut cadou un steag al României”, a declarat tânărul.

de Georgeta Petrovici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”