Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 ianuarie 2012

Viaţa urbană în Moldova şi Muntenia, 1830-1916 - expoziţie deschisă la Arhivele Naţionale


În data de 10 ianuarie 2012, începând cu ora 17.00, va avea loc vernisajul expoziţiei cu tema Viaţa urbană în Moldova şi Muntenia, 1830-1916. Evenimentul se va desfăşura în Holul central al Arhivelor Naţionale.

Vor lua cuvântul: Dorin Dobrincu (directorul ANR) şi prof. univ. Andrei Pippidi (Universitatea Bucureşti, Facultatea de Istorie).

Organizată de Arhivele Naţionale, expoziţia este realizată în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a României, Muzeul Municipiului Bucureşti, Complexul Muzeal Naţional "Moldova" din Iaşi, Muzeul Judeţean "Teohari Antonescu" din Giurgiu, Muzeul Judeţean Teleorman, Muzeul Militar Naţional "Regele Ferdinand I", Arhiva Naţională de Filme şi Arhiva Naţională a Republicii Moldova.
Expoziţia este deschisă publicului în perioada 10 ianuarie-10 iunie 2012, după următorul program:
- Luni, miercuri, vineri: între orele 8.30-16.00;
- Marţi, joi: între orele 8.30 şi 18.30.

Intrarea este liberă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”