Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 16 februarie 2012

Acuzație incendiară în Senat: M.R. Ungureanu a avut o relație homosexuală cu Bodo Hombach

Noul premier se confruntă, abia instalat, cu o acuzație dură în ceea ce îl privește, venită din partea unui senator al opoziției specializat în ultimii ani în dezvăluiri fierbinți, dintre care mare parte s-au și confirmat. Mai exact, MRU e suspectat că ar fi homosexual, că ar fi avut o relație amoroasă cu fostul Înalt Comisar European Bodo Hombach și că episoadele de iubire ar fi constituit mijloace de șantaj exercitat asupra sa de serviciile secrete și de Băsescu.

Senatorul PSD Valer Marian i-a cerut ieri oficial premierului, în ședința camerei amintite, printr-o declarație politică, să răspundă cîtorva întrebări extrem de precise și, în egală măsură, tăioase:

1. De ce nu şi-a trecut în CV-ul său stufos, la limbi străine cunoscute, şi limba ebraică (pe care o cunoaşte mai bine decât limba maghiară, pe care a trecut-o)?

2. Dacă a fost sau este membru al vreunei organizaţii masonice şi ce grad sau funcţie deţine în aceasta?

3. Dacă a fost şantajat de SRI, de SIE sau de tutorele său politic de la Palatul Cotroceni cu nişte episoade de o anumită orientare sexuală petrecute la Iaşi (în anii ’90), la Cernăuţi (în 2000, la Hotelul Ceremuş) şi la Viena (după 2000, la sediul Pactului de Stabilitate).

Legat de această din urmă întrebare, trebuie menționat că șeful Pactului de Stabilitate era, în acea perioadă, Bodo Hombach, despre care senatorul scrie, în declarația sa: ”Singura lui (MRU n.n.) cucerire pe plan extern este Bodo Homobach, înaltul comisar pentru Pactul de Stabilitate în Europa de Sud-Est, pe care l-a fermecat profund (la Viena, probabil pe valsurile Dunării)”.

Informațiile despre o presupusă relație amoroasă între actualul premier român și Înaltul Comisar European nu sunt noi, ele au mai circulat în culisele politicii și ale presei în ultimii ani, dar e pentru prima dată cînd povestea e oficializată prin prezentarea ei în Senatul României, fiind solicitat și un răspuns din partea primului-ministru, conform procedurilor parlamentare. (B.T.I.)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”