Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 5 aprilie 2012

Cerșetorii țigani din România și Bulgaria s-au întors pe străzile din Helsinki

Cerșetorii țigani din România și Bulgaria s-au întors pe străzile din Helsinki, în ciuda mai multor măsuri împotriva acestui lucru luate de autoritățile finlandeze, arată Mediafax.

Copiii nu au mai fost văzuți pe străzile capitalei finlandeze din primăvara trecută, când autoritățile au retras custodia persoanelor care se ocupau de ei.

Copiii vizitează un centru de zi pentru țigani condus de Institutul Deaconess din Helsinki. Organizația susține că țiganii din estul Europei își aduc acum întreaga familie la cerșit în Finlanda, adăugând că aceștia închiriază apartamente modeste în care locuiesc cu zecile.

Marți, Finlanda și România au semnat un acord pentru gestionarea problemei privind cerșetoria din Helsinki. În cadrul acestuia, un trimis al României va merge în Finlanda pentru a ajuta la rezolvarea situației.

2 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

Foarte bine! Sa ramana acolo!

Alin Sorescu spunea...

Treaba e că nu rămân acolo... Acolo fac bani și tot aici se întorc. Nu e o soluție plecarea lor din România către altă țară europeană. E ca un cancer intrat în metastaze: dacă nu e extirpat la timp nu mai există șanse de vindecare. Așa și cu ăștia se plimbă prin toată Europa continuând să se înmulțească și să distrugă toate țările de pe continent. Trebuie alungați din Europa o dată pentru totdeauna!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”